Tilmeld dig DMU i Varde – så hygger vi os på fællesturen

Kære spiller + forældre (MABCD fra U9-U17/19)

Der er nu åbnet på badmintonpeople.dk for tilmeldingen til den årlige DMU turnering i Varde den 20.-22. april. Fra HBK arrangeres en fællestur. Sportschef Michael Kjeldsen deltager sammen med et hold af trænere. De vil hjælpe med coaching i hallerne. Sidste år var der mere end 60 ungdomsspillere fra HBK og vi ser gerne endnu flere i år. Vi kæmper også for medaljer og blev nr. 2 sidste år i flest medaljer – kun slået af Københavns Badmintonklub. Denne rekord vil vi gerne slå:-)

Her er denne sides info samlet i en pdf – lige til at printe.

Vi håber, at rigtig mange vil være med. Det er en kæmpe og super sjov oplevelse uanset alder, niveau og række, og det er også sjovt og givende at være med som forældre.

Her er en hel masse vigtig information til gennemlæsning inden tilmelding. Se også den formelle DMU- invitation her.

OM DMU

DMU er de uofficielle Danmarks Mesterskaber for MABCD rækkerne, og afholdes i år i Varde med deltagelse af spillere, forældre, søskende og trænere fra hele Danmark.

INDEN TILMELDING

Koordinér gerne med en klubkammerat vedr. double og mixdouble makkerskab. Spørg evt. Michael Keldsen, hvis I mangler en makker, eller tilmeld med såkaldt x-makker, og

OVERNATNING OG FORPLEJNING

HBK får tildelt lokaler til spillere, trænere og forældre, som tilmelder sig overnatning på Campus. Der bliver arrangeret hygge fredag og lørdag aften.
Det er muligt at købe en pakke med måltider og overnatning på Campus eller blot nogle af måltiderne. Al overnatning på Campus og måltider skal bestilles på badmintonpeople.dk. Afhængig af hvornår spillerne er færdige, søges der at spise sammen med sin årgang/række. Overnatter man andre steder, er man velkommen til at hygge sig med os om aftenen.

SPILLERPROGRAMMET

Stævnet starter kl. 15 fredag eftermiddag, og kampene spilles i Varde samt i haller i det omkringliggende område. Den enkelte spiller/forældre er i princippet selv ansvarlig for at have styr på, hvor og hvornår spillerens kampe spilles. Der vil dog være trænere i de fleste af hallerne om lørdagen, og når vi kender til programmet, forsøger vi at finde en forælder til en af spillerne i hver hal, som evt. kan bistå andre HBK spillere med hjælp til at forstå program og hjælpe med evt. bustider til bustransport t/r Varde.

B, C og D-rækkerne færdigspilles fredag og lørdag. Programmet offentliggøres den 13. april.

OPSYN OG FORÆLDREOPBAKNING

Hvis dit barn er under U15, anbefales det, at man som forældre selv er til stede eller alternativt sørger for at alliere sig med en anden forælder, som er med. Hvert barn skal derfor have en voksen ansvarlig tilknyttet under DMU. Der er som sådan ikke opsyn med dit barn fra klubbens side, men erfaringsmæssigt er der mange badmintonforældre, som også er med til at holde øje et godt øje på vores ungdomsspillere. DMU turen er i øvrigt også en rigtig god lejlighed til at møde andre forældre, da der er typisk stor forældredeltagelse.

Vi har også brug for jeres hjælp til eks. udlevering af t-shirts, madbilletter, halansvarlig mv. Vi vil forsøge at nedbryde opgaver, så det ikke bliver for meget for den enkelte forældre, og så at man stadig kan se ens eget barn spille. Vi håber på så bred forældreopbakning som muligt, så turen også bliver god og tryg for de spillere, som ikke har forældre med, og så forældreopgaver løftes i flok og på så mange skuldre som muligt.

TRANSPORT TIL/FRA VARDE

Da der spilles i mange haller, er det ikke muligt at arrangere fælles kørsel til og fra HBK fredag/lørdag/søndag. Spillere opfordres til – så tidligt som muligt – at arrangere samkørsel med andre fra ens række fx U13B og ikke blot U13, idet rækkerne i samme aldersgruppe ikke nødvendigvis spiller i samme hal.

Hvis I har ekstra plads i bilen, så kontakt andre spillere fra samme række, eller hvis I har problemer, så spørg jeres klubkammerater.

Hvis I mangler kontaktoplysninger på andre spillere, kan I kontakte Anne Bloch Østergaard på 41 96 51 47 eller annesbloch@hotmail.com. Hun kan bistå med kontaktinfo på tilmeldte børn/forældre. I begrænset omfang kan klubben hjælpe med at finde kørsel, men dette forudsætter, at I så tidligt som muligt melder ud, hvis I ikke kan finde kørsel til jeres barn.

TRANSPORT UNDER STÆVNET

Fra DMU-arrangørens side arrangeres der bustransport mellem alle hallerne og hallen i Varde. I skal forvente at køre direkte til de respektive haller fredag, så spillerne er klar til kamp kl. 15. Det er muligt at komme retur til Varde med bus kl. 20, eller når sidste spiller er færdig. Lørdag og søndag er der også bustransport, så spillerne kan være ud til kampstart kl. 9 og retur igen, når kampdagen er slut.

 TILMELDING

1. FØRST: Tilmelding til DMU stævnet – på badmintonpeople.dk – senest 29. marts 2018
Hver spiller og evt. forældre skal tilmelde sig selv i de ønskede spillerkategorier, måltider og overnatning og her sker betalingen også – på badmintonpeople.dk. Se vejledning i DMU-invitationen på http://badminton.dk/cms/?cmsid=824&pageid=26753
Husk at koordinere evt. makkere inden tilmelding.

OBS! – ALLE ledere/forældre skal tilmelde sig via badmintonpeople.dk , hvis de skal overnatte og bespises under DMU. Det kræver en spillerprofil på badmintonpeople.dk at tilmelde sig som leder/forælder til DMU.

2. DERNÆST: Send mail til susan.solander@gmail.com inden 2. april 2018
Alle T-shirts, madbilletter mv. udleveres klubvis, selvom I selv bestiller på Badmintonpeople. Det er derfor utrolig vigtigt, at vi hører fra jer 2. april, så vi kan fortsætte planlægningen og sikre at alle får det, som de har bestilt, og trænerne ved, hvilke spillere som er med.

I bedes sende kopi af jeres bekræftelse fra Badmintonpeople til susan.solander@gmail.com. På jeres bekræftelse kan vi se, hvad I har bestilt af T-shirts, måltider mv.

Oplys i samme e-mail: Kontaktoplysninger (navn/e-mail/mobil) på voksenansvarlig til stede under DMU, om I overnatter på skolen samt I vil hjælpe under DMU.

SPØRGSMÅL

Hvis der er spørgsmål til DMU eller fællesturen så tag fat i enten Trine på 41 56 59 43 eller Anne 41 96 51 47 / annesbloch@hotmail.com

Når vi nærmer os, sender HBK en mail ud med yderlige praktiske oplysninger. Vi håber på meget stor tilslutning til denne HBK fællestur.

De bedste badmintonhilsner
Michael Kjeldsen og UngdomsUdvalget