Højbjerg Badminton Klub har taget hul på sæsonen 2018/19, som bliver 4. sæson med den nye struktur, hvor vi med ansættelse af sportschef Michael Kjeldsen havde mål om, at der blev en rød tråd imellem alle vores træningshold i Højbjerg, samt at lette overgangen fra ungdom til senior.

Vi har de seneste 3 sæsonen sat gang i et samarbejde imellem Højberg og de 4 skoler der ligger i gå afstand fra hallen, således at eleverne i 0. til 4. klasse spiller badminton 5 gange i Højbjerg Badminton Klub i løbet af skole året.

Dette tiltag har medført en massiv fremgang på antallet af ungdomsspillere fra 140 til idag 296. Det samlede antal medlemmer er steget fra 500 til 700. Dette skulle gerne komme senior afdelingen til gode om nogle år. Vi kan dog allerede se fremgang i senior turneringsafdelingen, da vi for 2 år siden var tæt på at cutte ned til at have 4 hold og vi nu har 5 hold.

Herudover er vi startet et sponsor netværk, hvor Højbjergs sponsorer mødes 3 gange årligt og har mulighed for, som det så moderne hedder, at netværke. Dvs. at vi håber på at sponsorer via dette netværk får skabs værdi for deres virksomhed via de øvrige sponsorer i netværket.

Vores ligahold endte på en 8. plads i grundspillet 2018, vandt derefter kvart finalen over Solrød og blev slået helt ud i semi finalen til Skovshoved, der endte som Danske Mestre 2018.

Vi har udsat sportchefens ambition om at vinde DM for hold til 2022, da vi har fået tilgang af rigtig mange talentfulde unge fra både ABC Aalborg, Viby, Kolding og Ikast. Dem vil vi gerne give chancen for selv at spille sig på og det tager lidt længere tid. Tak til både Kolding, Ikast, ABC Aalborg og Viby for det gode arbejde de har gjort med at udvikle disse unge til det de er idag. Højbjerg vil gøre vores yderste for at bidrage til det næste led i deres udvikling, så de forhåbentlig kan komme videre til Elite Centeret i Brøndby.