Ligaholdet 2017-2018
Ligaholdet 2017-2018

Højbjerg Badminton Klub har taget hul på sæsonen 2017/18, som bliver trejde sæson med den nye struktur, hvor vi med ansættelse af sportschef Michael Kjeldsen havde mål om, at der blev en rød tråd imellem alle vores træningshold i Højbjerg, samt at lette overgangen fra ungdom til senior.

Vi har de seneste 2 sæsonen sat gang i et samarbejde imellem Højberg og de 4 skoler der ligger i gå afstand fra hallen, således at eleverne i 0. til 4. klasse spiller badminton 5 gange i Højbjerg Badminton Klub i løbet af skole året.

Dette tiltag har medført en massiv fremgang på antallet af ungdomsspillere fra 140 til idag 287. Det samlede antal medlemmer er steget fra 500 til 650. Dette skulle gerne komme senior afdelingen til gode om nogle år. Vi kan dog allerede se fremgang i senior turneringsafdelingen, da vi for 2 år siden var tæt på at cutte ned til at have 4 hold og vi nu har 7 hold.

Herudover er vi startet et sponsor netværk, hvor Højbjergs sponsorer mødes 3 gange årligt og har mulighed for, som det så moderne hedder, at netværke. Dvs. at vi håber på at sponsorer via dette netværk får skabs værdi for deres virksomhed via de øvrige sponsorer i netværket.

Vores ligahold endte på en 8. plads i grundspillet 2017, og blev slået helt ud i kvart finalen til Skovshoved, der endte som Danske Mestre 2017.

Denne sæson er dog startet med at Højbjerg har fået Anders Skaarup Rasmussen tilbage og han skal sammen med Ligaholdet forsøge at forbedre den placering i denne sæson.

Det er stadig sportchefens ambition at vinde DM for hold i 2020

 

Menu