Leje-, anvendelses- samt købsbetingelser

Nedenstående salgs- og anvendelsesbetingelser gælder for alle leverancer fra www.hojbjerg-badminton.dk (CVR: 19901815)
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og hojbjerg-badminton.dk

Pris og betaling:
Alle priser hos hojbjerg-badminton.dk er i danske kr. og uden moms

Betaling kan ske via en sikker betalingsmetode via Epay (F.eks. Visa, Maestro og Mastercard).
logobetaling[1]

 

Booking af Baner: Pengene trækkes straks, når bookning af tid på i badminton hallen er foretaget. Dette gælder uanset, hvilken eller hvilke datoer, som er booket.

Anvendelse:
Anvendelse af banen kan finde sted på den eller de tider, som er booket.

Det er købers ansvar, at oplysninger om navn, telefon og e-mail adresse er korrekt.

Ved fravær eller sygdom gives pengene ikke retur.

Risikoen for anvendelse:
Risikoen for anvendelse af en badmintonbane købt hos hojbjerg-badminton.dk overgår til dig som kunde på anvendelsestidspunktet. Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved anvendelse fra af bane, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Såfremt den reservationen aflyses kan beløbet refunderes ved at fremsende reklamation. Alle reklamationer skal sendes via vores kontakt faneblad på www.hojbjer-badminton.dk. Såfremt banen ikke er i en stand, som kan forventes, så kan man kun få refusion, såfremt man dermed undlader at anvende banen. Man kan ikke både anvende banen og så klage over manglende klargøring efterfølgende.

Returret:
Der er ikke returret på anvendelse af badmintonbanen.

Betingelser for anvendelse:
Anvendelse af banen kræver, at bookning og betaling er foretaget inden anvendelse. Overtrædelse af dette kan medføre bødestraf og bortvisning for yderligere anvendelse af banen. På forespørgsel fra parterne bag banens repræsentanter skal man kunne fremvise kvittering for betalt bookning.

Handelsvarer: Ved handelsvarer trækkes pengene når varen er udleveret i hallen. Handelsvarer sendes ikke fysisk , men udleveres kun i Højbjerg Badminton Klub

Du har 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os.

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret i forhold til forbrugerbeskyttelsesloven.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til klubben. Varen skal fremstå som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

Returnering af varer:
Hvis du fortryder dit køb – skal du gøre følgende

  • Returnere varen senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varen.
  • Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som du modtog den.
  • Omkostninger til returnering afholdes af dig.
  • Postadressen er: Højbjerg Badminton Klub, Hjulbjergvej 7A, 8270 Højbjerg
  • Husk kvittering, så du kan dokumentere, at du har afsendt varen.

Brug af personlige oplysninger:
Hojbjerg-badminton.dk videregiver ikke personlige oplysninger eller andre oplysninger, der har med kundeforholdet at gøre til tredjepart.

Ophavsret:
Alle billeder og tekster på Hojbjerg-badminton.dk er underlagt lov om ophavsret og må derfor ikke kopieres uden tilladelse.