Ungdomsspiller i HBK

Ny i badmintonklubben/sporten

Er dit barn nyt medlem i Højbjerg Badminton Klub, har vi lavet denne lille håndbog, for at give dig/jer lidt generel information om det at spille badminton i vores klub.

Se håndbog.


Fanølejren - en unik badmintonlejr

Fanølejren er en unik lejr i den forstand, at den KUN er for Højbjergspillere, og den spænder helt fra U9 til U17. Det giver en fantastisk mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af aldersgrupperne. Et kendskab, der holder langt længere end Fanølejren, og bidrager til det gode kammeratskab, der er i Højbjerg

Initiativet til lejren blev taget af Philip Lassen i 1979. Han kom fra Fanø til Højbjerg midt i 70’erne, og var i mange år omdrejningspunktet for ungdomsarbejdet i Højbjerg. Lejren foregår i Nordby lige hvor færgen kommer ind fra Esbjerg. Her er der to fine haller, som er opholdsstedet for omkring 80 -100 personer i en uge.

Fanølejren er først og fremmest en badmintonlejr med instruktion, træning og diverse turneringer, hvor deltagerne får mulighed for at indøve og træne alle de vigtigste slag i badminton. Deltagerne deles i 3-4 hold efter alder/styrke og der udarbejdes træningsprogrammer der matcher niveauet på de forskellige grupper. Og så er der masser af andre sjove og anderledes aktiviteter ind imellem, som sikrer variation gennem hele ugen.

d6469140c207ca26b7ddabdb50ae6abbRetningslinier ved offentliggørelse af foto på klubbens medier

Højbjerg Badminton Klub har åbne døre for offentligheden. Når man opholder sig i hallen, er man indforstået med følgende:

Ved ophold i Højbjerg Badminton Klub må man påregne, at der ofte tages billeder/video eller streames i forbindelse med kampe, stævner og træning.

Ved ophold i klubben skal man være opmærksom på, at HBK vil offentliggøre billeder og video fra hallen til at fortælle om vores klub og vores sport, på både hjemmeside og sociale medier. Heldigvis tager vi overvejende pæne billeder:-)

Ved offentlige arrangementer – eks. ligakampe eller stævner – vil der ske streaming af kampe og tages billeder både af HBK og folk uden for klubben (journalister mv.).

Hvis det viser sig, at der offentliggøres billeder af HBK, som man ikke ønskes vist, bedes man kontakte klubben, hvorefter billedet – hvis muligt – fjernes fra medierne.

Da såvel holdbilleder som portrætbilleder evt. kan blive brugt på klubbens hjemmeside, har
bestyrelsen vedtaget et sæt etiske regler/retningslinier for anvendelse og offentliggørelse af
billeder i al almindelighed på klubbens medier – såvel trykte, opsatte skærme som internettet.
Bestyrelsen har samtidig besluttet, at klubben gerne vil have en skriftlig tilladelse (samtykke-
erklæring) til anvendelse af billeder på klubbens medier for hver enkelt spiller under 15 år.

/Ungdomsudvalget

Menu