Højbjerg Badminton Klub vil til enhver tid have et Ligahold der er med i toppen af Ligaen, hvor det er vores mål at være med i Final4 hver eneste sæson. Vi har hele 3 trænere samt en holdleder med holdet til alle Ligakampe. Det er vores erklærede mål at Højbjerg´s Ligahold består af så mange Højbjerg spillere som muligt og ultimativt arbejder vi på, at vi selv har udviklet samtlige Liga spillere på holdet. Dette bliver dog ikke på bekostning af at være med i toppen af Ligaen.

Vi vil have et vinderhold. Et hold der kan vinde Ligaen, et hold der tror på de kan vinde alle kampe.

Det er ikke unormalt i en klub som Højbjerg, at mange af vores unge spillere hurtigt bliver gode nok til at repræsentere andre klubber i Ligaen før de bliver klar til at spille sig på Højbjerg´s Ligahold. Dette gør, at vi ofte ser de unge spillere tage ud til andre klubber og spille Liga, hvorefter de igen kan komme tilbage til Højbjerg når tiden er rigtig. Vi ser dem faktisk stadig som Højbjerg spillere, men bare lejet ud i en periode 🙂

Vores efterhånden store sponsornetværk er stærkt medvirkende til at vi kan indfri disse ambitioner omkring Ligaholdet, da det er dyrt at drive et Ligahold i toppen af Ligaen.

Vi vil gerne takke vores sponsorer for at spille positivt med på dette område og dermed give vores helt unge spillere nogle fantastiske oplevelse i NES Arena ved Ligakampene, hvor de jo altså kan se verdenseliten folde sig ud lige foran næsen på dem.

Vores ligahold endte på en 2. plads i Final4 i 2022, som det bedste resultatet siden 1988.

Truppen

Selena Piek

Amalie Magelund Krogh

Line Kjærsfeldt

Amalie Schulz

Anders Skaarup Rasmussen

Mads Vestergaard

Jesper Toft

Karan Rajarajan

Ygor Coelho

Mads Juel Møller

Jakob Houe

Emma Irring Braüner

Trænere

Michael Kjeldsen

Michael Christensen

Kasper Dinesen

Mathias Bay-Smidt

Louise Sorth

Kiropraktor