Vision:

At være den mest attraktive badmintonklub i regionen uanset medlemmets alder, køn og niveau og sportsligt markere os blandt de bedste klubber i Danmark

Værdigrundlag:

Højbjerg Badminton Klub skal skabe rammerne for, at spillere kan glæde sig over badmintonspillet.

Vi anser badminton som et spil, der udvikler børn, unge og gamle som idrætsudøvere. Medlemmer af HBK skal møde et fællesskab i klubben, som gør, at de oplever Højbjerg som deres klub.

De medlemmer, der ønsker at dygtiggøre sig, skal mødes af kompetente trænere. Vi ønsker at fremme den enkeltes udvikling, så spilleren kan nå sine mål. Spilleren skal opleve sig som en del af et hold- og klubfællesskab, der også er en vigtig brik i badmintonsportens udvikling.

Højbjerg Badminton Klub skal være præget af engagement, optimale muligheder og respekt.

Vores visions-projekt:

I Højbjerg Badminton Klub arbejder vi hele tiden med at udvikle vores klub. Og vi er ikke bange for at være ambitiøse. Vi har store sportslige mål  og  ambitioner om at kunne tilbyde sponsorer og samarbejdspartnere det bedste produkt i dansk badminton. Samtidig vil vi være Danmarks bedste klub for bredden. Dette målrettede arbejde har vi samlet under overskriften “Fremgang sammen”. For det er dét, vil vil! Skabe fremgang sammen – for og med vores spillere, medlemmer og sponsorer.

Du kan se en præsentation af vores visions-projekt her: Visions-projekt

Hvorfor badminton?

Badminton er god motion. Badminton er om noget velegnet til at få god motion og at have det sjovt samtidig. Dette gælder uanset, om man er til konkurrence og kamp på stregen som elitespiller, eller om man er motionist med faste spillepartnere på lejede baner eller som deltager i vores store motionsgrupper med skiftende spillepartnere fra gang til gang.

I Højbjerg Badminton Klub kan du derfor i såvel senior- som ungdomsafdeling spille på alle niveauer, hvad enten du er begynder eller turneringsspiller. På de forskellige grupper tilbydes træner, som instruerer i slag og teknik, idet der også lægges vægt på, at det også skal være sjovt at spille badminton.

Badminton gør godt. Der findes kun én måde at få det fulde udbytte af badminton på – nemlig din helt egen. Uanset din alder, køn, teknik og ambitioner vil du mærke fornøjelsen, når du står på banen i sportsligt selskab i Højbjerg Badminton Klub.

Efter spillet vil du tillige kunne nyde det gode sociale samvær over en vand/øl eller glas vin i vores cafe, hvor der også kan købes dansk mad. Se mere HER:

Velkommen. Såfremt du har lyst til at spille badminton, skal du derfor, uanset om du er til elite- senior-, ungdoms-, veteran-, eller begynder-badminton være meget velkommen i Højbjerg Badminton Klub