Sponsorerne
En kæmpe tak til Højbjerg Badminton Klubs sponsorer:

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus er et mikro-bryggeri, etableret i september 2005. På bryghuset fremstiller vi håndbrygget special-øl, der kan supplere sortimentet fra de store bryggerier. Disse håndbryggede special-øl er nicheprodukter, som det ikke kan svare sig for de store bryggerier at lave, da de er gearede til store serier. Aarhus Bryghus kan bedre arbejde med små serier og med specielle ingredienser eller processer, som de store bryggerier ikke har fleksibilitet, til at kunne håndtere.

AP facader a/s

AP facader a/s her gennem flere år hjulpet private som erhverv med installation af alu profiler. Vores vision er at have kunden i fokus og levere et godt og hurtigt stykke arbejde. Vi arbejder over hele Danmark med en virksomhed i Brønderslev og et værksted i Greve, så vi nemt og hurtigt kan komme ud til vores kunder. Har du en opgave, du godt vil have os til at se på, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

AP Food

AP-Food er en virksomhed hvor servicen i alle led af kæden vægtes lige højt. I vores øjne er et godt arrangement ikke bare veltilberedt mad, men lige så meget serveringen, præsentationen af retterne og stemningen der skabes omkring måltidet, selskabet eller receptionen. Vi gør os umage, fordi vi ved det gør en forskel. Førsteklasses service er en grundsten, som vi er stolte af at tilbyde alle kunder, uanset om vi leverer en frokostbuffet til jeres virksomhed, står for en mere uformel reception eller får lov at stå for hele pakken til jeres selskab eller arrangement. Vi er eksible, vi er engagerede og så er vi til at tale med, om netop dine ønsker og behov.

ATM Towers

ATM Towers is a steel construction company based on a takeover from the tower factory Shandong Longfu Puyang Tower Co., Ltd. ATM Towers is headed by Mr. Jens Christian Langhoff, who has direct knowledge of the industry and extensive research and development experience within the steel construction industry. Mr. Langhoff has been associated with the steel industry for forty years, and has seen many developments in the steel construction and manufacturing industries. There has been a need for new product innovation in the tower construction industry.

AURA

AURA Energi tilbyder el, energi, fiber, tv og hvidevarer m.m. Vi hjælper dig med tilskud til energiforbedringer og giver råd om, hvordan du sparer på strømmen.

Ennova

Stærke kompetencer, erfaring og knowhow er kernen i Ennova. Det giver os mulighed for at lave medarbejder- leder- eller kundemålinger, der giver ægte værdi i vores kunders organisation. Evnen til at servicere Nordens største virksomheder og optræde hjemmevant på direktionsgangene skal desuden ses i sammenhæng med vores solide kerne af seniorkonsulenter, der typisk har 10-15 års erfaring inden for Ennovas hovedkompetence: fact-based advisory.

factum2

Factum2 rådgivning er en af de mest dynamiske arkitekt- & ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning er samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand.

Kromannreumert

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London. Vi er omtrent 475 medarbejdere, hvoraf cirka 250 er jurister, der tilsammen dækker en lang række specialeområder. Kromann Reumert er et interessentskab, hvor de fleste af virksomhedens partnere er interessenter. Interessentskabet er baseret på ligedeling, hvilket sikrer et incitament til at arbejde sammen om at løse opgaverne optimalt.

Marselis Tømrer & Snedker

Marselis Tømrer og Snedker A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. ​ Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Marselis Vine

Marselis Vine og Smagsgiveriet er opstartet af købmanden Lars Christensen. Lars´ stor interesse for vin, overgåes kun af hans endnu større ønske om at give kunderne en god oplevelse, når de træder ind i butikken. Vi har vin fra hele verden og i mange forskellige prisklasser. Kig forbi – det er altid muligt at smage på vinen inden i køber

Martinsen

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 29 statsautoriserede revisorer, og sætter en ære i at levere engageret og loyal service. Martinsen er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.

NJORD

Vi er en advokatvirksomhed med en nordisk profil og et globalt mindset. Vores primære marked er den nordiske/baltiske region og Nordeuropa, specielt Tyskland. Hos NJORD kombinerer vi lokal know-how med en nordisk tilgang og global erfaring.

Ping Pong Posters

Bag Ping Pong Posters står to grafikere og kunstnere Lotte Andreassen og Rikke Locht. Hver for sig og tilsammen har vi arbejdet med grafik, kunst, formgivning, reklame, markedsføring og udsmykning i mere end 30 år. Ud over de grafiske motiver af dyr har vi også arbejdet med en lille serie stregtegninger af de 12 stjernetegn. Dette har affødt, at vi nu også har designet en malebog til voksne. Den unikke malebog – Mal dig glad, Stjernetegn – er med de 12 stjernetegn som motiver klar til kreativ farvelægning. Malebogen sælges i udvalgte butikker og kan selvfølgelig også købes her.

Skysolution

Er du også faret vild i den digitale IT-jungle?
- Vi viser dig vejen!
Vi hjælper gerne med følgende opgaver
-Hjemmeside
-Webshop inkl. markedsføring via sociale medier
-IT strategi
-Webhotel
-Vi er google partner
-Apps udvikling
-Synlighed på nettet
Vi leverer til aftalt tid og pris, og leverer kun det der er brug for. Kan vi ikke selv løse hele opgaven, finder vi via vores store netværk i ind- og udland en professionel samarbejdspartner der kan.
Kontakt os gerne på telefon 40 38 47 31 eller mail info@skysolution.dk

Via Biler

Kunsten er at levere en service, der er så god, at du som kunde har lyst til at komme igen, næste gang du skal købe bil eller have din bil på værksted. Kunsten er at skabe en arbejdsplads, hvor du som medarbejder møder glad ind på arbejde og gør dig umage for at nå vores mål og hjælpe vores kunder. Kunsten er at skabe en virksomhed, hvor du som vores samarbejdspartner og leverandør er så tilfreds, at du gerne vil fortsætte samarbejdet med os. Det er det, vi vil hos Via Biler. Og derfor handler det om mere end biler hos os – det handler også om mennesker.
Menu