En kæmpe tak til Højbjerg Badminton Klubs sponsorer:

AAKJAER Landinspektører

AAKJAER Landinspektører er et lokalt forankret landinspektørfirma med kontorer i Aarhus, Skanderborg og Odder. Virksomhedens ca. 30 medarbejdere udfører tekniske opmålingsopgaver, udstykning, opdeling af ejendomme i ejerlejligheder, lejearealberegning og tinglysningsopgaver for private grundejere, ejendomsudviklere, kommuner og andre offentlige myndigheder i hele landet. Firmaet råder over den nyeste opmålingsteknologi, herunder laserscannere og droner og løser pt. opgaver i forbindelse med anlæggelsen af Bering-Beder landevejen, opførelsen af flere store byggerier på Aarhus Ø, NYE ved Elev, Risskov Brynet og Åbyen.

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus er et mikro-bryggeri, etableret i september 2005. På bryghuset fremstiller vi håndbrygget special-øl, der kan supplere sortimentet fra de store bryggerier. Disse håndbryggede special-øl er nicheprodukter, som det ikke kan svare sig for de store bryggerier at lave, da de er gearede til store serier. Aarhus Bryghus kan bedre arbejde med små serier og med specielle ingredienser eller processer, som de store bryggerier ikke har fleksibilitet, til at kunne håndtere.

AP facader a/s

AP facader a/s her gennem flere år hjulpet private som erhverv med installation af alu profiler. Vores vision er at have kunden i fokus og levere et godt og hurtigt stykke arbejde. Vi arbejder over hele Danmark med en virksomhed i Brønderslev og et værksted i Greve, så vi nemt og hurtigt kan komme ud til vores kunder. Har du en opgave, du godt vil have os til at se på, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

AP Food

AP-Food er en virksomhed hvor servicen i alle led af kæden vægtes lige højt. I vores øjne er et godt arrangement ikke bare veltilberedt mad, men lige så meget serveringen, præsentationen af retterne og stemningen der skabes omkring måltidet, selskabet eller receptionen. Vi gør os umage, fordi vi ved det gør en forskel. Førsteklasses service er en grundsten, som vi er stolte af at tilbyde alle kunder, uanset om vi leverer en frokostbuffet til jeres virksomhed, står for en mere uformel reception eller får lov at stå for hele pakken til jeres selskab eller arrangement. Vi er eksible, vi er engagerede og så er vi til at tale med, om netop dine ønsker og behov.

Arbejdernes Landsbank

I Arbejdernes Landsbank bygger vi vores forretning på sunde værdier som ansvarlighed, troværdighed og bæredygtig vækst. På det værdigrundlag driver vi en sund bank med en solid økonomi og med stor respekt for vores kunders tid og penge. Når det gælder vores rådgivning, gør vi os særligt umage for, at ingen kunder forlader et møde uden at have forstået, hvad vi har rådgivet om. Det er vores mål, at rådgivningen altid skaber værdi for kunden, og at serviceniveauet hører til et af landets absolut højeste.

ATM Towers

ATM Towers is a steel construction company based on a takeover from the tower factory Shandong Longfu Puyang Tower Co., Ltd. ATM Towers is headed by Mr. Jens Christian Langhoff, who has direct knowledge of the industry and extensive research and development experience within the steel construction industry. Mr. Langhoff has been associated with the steel industry for forty years, and has seen many developments in the steel construction and manufacturing industries. There has been a need for new product innovation in the tower construction industry.

AURA

AURA Energi tilbyder el, energi, fiber, tv og hvidevarer m.m. Vi hjælper dig med tilskud til energiforbedringer og giver råd om, hvordan du sparer på strømmen.

Beierholm

Vi skaber balance hele vejen rundt om din virksomhed

Bistro 8270

Mad med sjæl Bistro 8270 er et nyt skud på stammen af spisesteder i sydbyen. Bistroen serverer veltillavet mad, som man kan vælge at nyde i en uformel atmosfære, eller også kan man tage det med hjem. I Bistro 8270 er målet at ramme et bredt publikum, så uanset om man bare ønsker at nyde en kop kaffe, en kold øl eller vand, har brug for en hurtig sandwich eller et måltid til familien på en travl hverdag, så er Bistro 8270 et godt valg. Bestil på vores Take-Away side eller ring til os, så sørger vi for et godt måltid mad og en god service. Vi glæder os til at servicere en masse glade gæster.

Bridgestone

Bridgestone er Global Olympisk og Paralympisk Partner Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent, blev Global Olympisk Partner i 2014 og Global Paralympisk Partner i 2018. Bridgestone bestræber sig på at udvikle produkter, services og løsninger, som forbedrer menneskers måde at bevæge sig, leve, arbejde og lege på. Bridgestones engagement i den Olympiske og Paralympiske Bridgestone, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe NV/SA. Bridgestone sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 47 medarbejdere servicerer dækcentre, bilforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner

Cars.dk

Convince

Vores organisation er bygget op omkring 2 generationer. De erfarne kræfter med +20 års erfaring fra bureau- og medieverdenen, og de nye young talents med den indfødte digitale forståelse. Sammen udfordrer vi hinandens tilgang til udviklingen af effektiv kommunikation, et krydsfelt der kan aflæses på bundlinjen. Vi arbejder med et strategisk afsæt, så kommunikationen får retning, fokus og prioritering. Altid med respekt for de ressourcer, der er til rådighed. Vi samler de løse ender i kommunikationen i en rød tråd med reference til brandets DNA. Ingen forbrugere og indkøbere savner mere information, men værdsætter kommunikation med kvalitet og relevans. Vi ønsker derfor at forenkle for at forstærke.

DA Service

Erfaren og professionel servicevirksomhed

Hos Da service tilbyder vi service i mange forskellige afskygninger. Vores service spænder bredt fra erhvervsrengøring, vinduespolering, privatrengøring, totalservice og ejendomsservice. Vi har mere end 70 års erfaring og kan derfor tilbyde en service man ikke finder andre steder. Hos os er I nemlig sikret et kvalitetssikret resultat, som altid lever op til jeres forventninger. Ved ethvert samarbejde starter vi nemlig ud med at tegne et abonnement, der passer lige netop til jeres virksomhed.

Fælles for vores er at kundetilfredshed betyder alt for os. Derfor har vi mange faste kunder, som vi har haft i rigtig mange år.
Vi går højt op i at forventningsafstemme med kunden, når vi påbegynder et samarbejde. På den måde får vi et vellykket samarbejde, der naturligvis styrkes af vi altid overholder vores aftaler – både i forhold til pris, kvalitet og tidsrammer. Vi løfter gerne serviceopgaven for jer – store som små – og I kan regne med et veludført og kvalitetssikret stykke arbejde, hver gang vi forlader jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vi står altid klar til at give gode rengøringsråd til jeres virksomhed, og derfor kan I trygt kontakte os for at få en snak om jeres rengøringsbehov. Ring på tlf. 86 24 17 67.

Det glade vanvid

Bliv og spis med Meget kan man sige meget om os, men vi er ikke fine på den. Jo, vi har en enorm stolthed omkring det, vi laver, men vi er ukrukkede og ligetil. Det ligger i vores opdragelse. Vi er født og opvokset i Aabenraa i Sønderjylland. Her er mad noget, som samler folk og får smilene frem. Noget, der mætter og som man glæder sig til at få igen. Der er nærvær og en hjertelighed omkring bordet. Vi har altid været drevet af at sætte nye standarder. Men man skal ikke være gourmet for at forstå vores mad. Vi benytter os af kendte danske råvarer, og når vi arbejder med dem, får de nyt liv. Du forstår den dybe smag med det samme, når den rammer dine smagsløg med 180 i timen. Sådan er vores mad. For os handler det om at tilberede en god tallerken mad, der smager af noget. Hele krydringen er centralt for, hvad vi laver. Vi benytter os af smagsgivere fra alle hylder og finder inspiration på tværs af køkkener. Vi mener, at livet er for kort til retter uden “kant” & krydderi. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig prioriteret som gæst. At du mærker nærværet og det hjertelige. Vi lægger ikke bare navn til den mad du spiser. Du spiser hos os.

DLA Piper

Ennova

Stærke kompetencer, erfaring og knowhow er kernen i Ennova. Det giver os mulighed for at lave medarbejder- leder- eller kundemålinger, der giver ægte værdi i vores kunders organisation. Evnen til at servicere Nordens største virksomheder og optræde hjemmevant på direktionsgangene skal desuden ses i sammenhæng med vores solide kerne af seniorkonsulenter, der typisk har 10-15 års erfaring inden for Ennovas hovedkompetence: fact-based advisory.

Entreprenør René Mathiassen

Entreprenør René Mathiassen har igennem tiden fulgt med i udviklingen for altid at kunne hjælpe sine kunder, vi råder i dag over en bred vifte af udstyr og kan derfor hjælpe med det meste indenfor jord – kloak – beton og anlægsarbejde, vi har særligt fokus på kloakområdet – Rottesikring og driften af kloakken, det betyder at vi kan kører kloak-tv / spule – finde fejl og derved sikre optimal drift, vi udfører også NO-DIG løsninger ved at kunne sætte rottestop propper i døde ledninger og eventuelt en part-liner i et rør med en skade, dette udføres som beskrevet uden opgravning  som sagt er vi ENTREPRENØR med alt hvad dette indeholder.

Skal Du bygge til eller om, kontakt os og vi hjælper dig op over terræn, kontakt os for en aftale, ingen opgave er for lille.

EXACTO

Vi er eksperter i Excel og har over 12 års erfaring med udvikling af skræddersyede Excel- og SQL-databaseløsninger til nogle af Danmarks største virksomheder. På referencelisten har vi mere end 500 kunder for hvem, vi har løst rundt regnet 1.500 udviklingsopgaver – en stor del heraf inden for fx rapportering, budgettering og ressourceplanlægning.

EXACTO tæller i dag 15 fuldtidsansatte konsulenter fordelt på kontorer i København, Aarhus, Hamborg og Frankfurt.

factum2

Factum2 rådgivning er en af de mest dynamiske arkitekt- & ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning er samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand.

Freehand Coffee Company

Freehand Coffee Company leverer landsdækkende bæredygtige kaffeløsninger for alle typer virksomheder i hele Danmark. Vi tror på at man selv med små skridt kan være med til at gøre en stor forskel på den verden vi er en del af. Ved at vælge Freehand Coffee Company er du med til at give en hånd til bæredygtighed, kaffebøndernes vilkår og selvfølgelig dine kunder og kollegaers kaffeoplevelser – kop for kop.

Jakob Tømrerfirma A/S

Hos Jakob Tømrerfirma kan vi løfte enhver opgave. Vi står til rådighed – uanset størrelsen på opgaven. Et godt arbejdsklima og ordnede vilkår er en prioritetet for os, og vi mener at tilfredse medarbejdere præsterer bedst. Vi er et stabilt tømrerfirma med base i det østjyske. Siden 2002 har vi sat en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed. Vi dækker hele Danmark og arbejder også uden for landets grænser i Skandinavien, Tyskland og Holland.

Kromannreumert

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London. Vi er omtrent 475 medarbejdere, hvoraf cirka 250 er jurister, der tilsammen dækker en lang række specialeområder. Kromann Reumert er et interessentskab, hvor de fleste af virksomhedens partnere er interessenter. Interessentskabet er baseret på ligedeling, hvilket sikrer et incitament til at arbejde sammen om at løse opgaverne optimalt.

LIK Lighting

Hos LIK er vi eksperter i at gøre en forskel med belysning. Vi designer belysning til professionelle og private rum. Vi skaber funktionelt og ekspressivt lys, som styrker identiteten, forbedrer trivsel og forbedrer atmosfæren. Lyset bør tænkes tidligt ind i alle slags projekter. Spørgsmålet er blot, hvad I vil opnå med lyset – dét kan vi hjælpe jer med at svare på. Vi har mere end 20 års erfaring og i dag hjulpet mere end 10.000 projekter. Lys er vores passion og vi er eksperter på det område. Vi ved, hvordan lys påvirker øjet, hjernen og kroppen, og vi forstår, at den rigtige belysning bidrager til en sund livsstil. Uanset om det er på kontor, butik eller private hjem forbedrer kvalitetsbelysningen ikke kun trivsel, humør og produktivitet, det hjælper også med at lindre hovedpine, irriterede øjne og træthed. Kontakt LIK i dag for en snak om lys!

Marselis Tømrer & Snedker

Marselis Tømrer og Snedker A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. ​ Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Marselis Vine

Marselis Vine og Smagsgiveriet er opstartet af købmanden Lars Christensen. Lars´ stor interesse for vin, overgåes kun af hans endnu større ønske om at give kunderne en god oplevelse, når de træder ind i butikken. Vi har vin fra hele verden og i mange forskellige prisklasser. Kig forbi – det er altid muligt at smage på vinen inden i køber

Malerfirmaet E. Skovsgaard ApS

Vores resultater er i top og sammen med kunden finder vi den bedste løsning. Ring og få en snak med os om din opgave – intet er for småt, intet er for stort. Vores motto er: Ingen opgave er færdig før kunden er tilfreds.​

Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde og renoveringsarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring. Inden arbejdet går i gang, tilbyder vi en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.​

Malerfirmaet blev stiftet i 1979 af malermester Erling Skovsgaard, og i 2006 overtaget af malermestrene Tommy Vinde og Jan Frausing. Vi udfører arbejde af højeste kvalitet og benytter kun dansk uddannede malere.
I 2013 overtog Jan Frausing Malerfirmaet E. Skovgaard ApS.

– Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud eller læs mere om vores malerfirma her.

Martinsen

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 29 statsautoriserede revisorer, og sætter en ære i at levere engageret og loyal service. Martinsen er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.

NES

Nordic Bulk Company

Nordic Bulk Company A/S is an international trading house with main focus on grains, oilseeds, pulses and feedstuffs as well as other bulk commodities. The majority of the trading activities have their origin in the countries surrounding the Baltic Sea and the final destination buyers are located in numerous destinations around the world including Europe, Africa, Middle East, North and South America as well as the Far East. Our extensive worldwide network and vast trading experience has been obtained over many decades. Flexibility and adjustment to the continuously changing international trading environment are key focus points. Nordic Bulk Company A/S is a 100% Danish owned trading company bringing Scandinavian values into the business relationship.

Nybolig Aarhus City

DIN BY – DIN MÆGLERFORRETNING! Nybolig Aarhus City er din boligspecialist indenfor salg af alle typer boliger, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anpartslejligheder, andelsboliger, nedlagte landbrug og projektsalg. Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af veluddannede ejendomsmæglere, der sætter en ære i at give både sælgere og købere den bedste rådgivning i forbindelse med en bolighandel.

Orloff

Orloff er en af Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profiltøj, personlige værnemidler og fodtøj til erhvervslivet. I Orloff Workwear Store i Odense, Aarhus, Kolding og København præsenterer vi et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker. Orloff leverer ikke kun firmatøj, men totalløsninger. Vi har mere end 30 års erfaring med logistik, service og distribution – og branchens mest moderne udstillings- og lagerfaciliteter. Vi har egne trykkerier og betjener os af avancerede lagerstyrings- og bestillingssystemer. Hos Orloff arbejder vi for at skabe en bæredygtig forretning med fokus på miljø og mennesker, og vores klare mission er, at skabe værdi for alle vores kunder hele vejen igennem. We Create Value – ikke bare noget vi siger – det er noget vi gør!

Ping Pong Posters

Bag Ping Pong Posters står to grafikere og kunstnere Lotte Andreassen og Rikke Locht. Hver for sig og tilsammen har vi arbejdet med grafik, kunst, formgivning, reklame, markedsføring og udsmykning i mere end 30 år. Ud over de grafiske motiver af dyr har vi også arbejdet med en lille serie stregtegninger af de 12 stjernetegn. Dette har affødt, at vi nu også har designet en malebog til voksne. Den unikke malebog – Mal dig glad, Stjernetegn – er med de 12 stjernetegn som motiver klar til kreativ farvelægning. Malebogen sælges i udvalgte butikker og kan selvfølgelig også købes her.

Q8 Danmark A/S

Q8 Danmark A/S er et olie- og energiselskab, som har mere end 245 stationer i Danmark, og som også leverer brændstof og olieprodukter til private og erhverv. Med Q8 får du en leverandør, der står bag dig med et stort netværk af stationer, kvalitetsolier, fleksible leveringsaftaler, brugervenlige online løsninger, gode rabatter, support 24 timer i døgnet og et team af fagspecialister, som kan yde sparring og teknisk support på alle niveauer.

Sicatech

Sicatech A/S is devoted to the ongoing research and develpment in order to stay ahead of the constantly changing needs of our customers. * Padprinting machines and accessories * Corona pretreating LF – systems * Tooling – tools, prototypes, machineparts * Automation – in house

Skysolution ApS

Er du også faret vild i den digitale IT-jungle?
– Vi viser dig vejen!

Vi hjælper gerne med følgende opgaver
– Hjemmeside
– Webshop inkl. markedsføring via sociale medier
– IT strategi
– Webhotel
– Vi er google partner
– Apps udvikling
– Synlighed på nettet

Vi leverer til aftalt tid og pris, og leverer kun det der er brug for. Kan vi ikke selv løse hele opgaven, finder vi via vores store netværk i ind- og udland en professionel samarbejdspartner der kan.

Kontakt os gerne på telefon 40 38 47 31 eller mail info@skysolution.dk

Sparekassen Kronjylland

VIA Biler

Vinpusheren

Vinpusheren i Højbjerg
– Aarhus’ mest velasorterede vinbutik

WebPuls

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og online marketing

Det kan være en stor udfordring for virksomheder at blive synlig online for de rigtige personer. Det kræver både, at man har teknisk indsigt i digital marketing og evnen til at analysere data for at få succes online. Uden den rigtige ekspertviden om den bedste tekniske og systemmæssige løsning, kan investeringen have store omkostninger for din virksomhed.
WebPuls tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse, SEO, Google annoncering, Facebook & Instagram annoncering, e-mail marketing, tekstskrivning og indholdstrategier. Vi laver også hjemmesider i WordPress, som kan strække sig fra det simple visitkort til en mere kompleks løsning i flere sprog.

WebPuls og kundeforhold
Vores marketing- og strategikonsulenter arbejder hele dage hos vores kunder mandag til torsdag. Vores konsulenter arbejder med maksimalt 12 kunder hver og det sikrer størst muligt fokus på den enkelte kunde. Vi har valgt denne strategi for at sikre kvaliteten i vores arbejde, og at vi har god tid til sparring med kunderne.
Vi har gratis telefon support, så vores kunder er altid velkomne til at ringe eller skrive til os uden ekstra omkostning, hvis der opstår spørgsmål uden om de aftalte dage.
Vores særlige tilgang er, at vi i udgangspunktet sidder hos vores kunder og samarbejder med dem om at nå deres mål. Vi kan også arbejde fra vores kontor, hvis det passer vores kunder bedre.

Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder, men vi har en NDA med vores kunder, og fremstiller derfor ikke firmanavne på vores hjemmeside.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.
Læs mere her: https://webpuls.dk/

Willis Towers Watson

5R Marketing

5R Marketing er Danmarks største inden for outbound telemarketing. 5R samarbejder med nogle af landets største og mest velrenommerede virksomheder, samt små nichevirksomheder indenfor fx undervisning og industri.
5R beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere i Aarhus, og tilbyder et job med fokus på udvikling ud fra mottoet ”et job der skaber din fremtid”. Medarbejderne har et hav af forskellige baggrunde, og alderen spænder fra 18 til 73 år.