I Højbjerg Badminton Klub arbejder vi hele tiden med at udvikle vores klub. Og vi er ikke bange for at være ambitiøse. Vi har store sportslige mål og ambitioner om at kunne tilbyde sponsorer og samarbejdspartnere det bedste produkt i dansk badminton. Samtidig vil vi være Danmarks bedste klub for både eliten og bredden.

Som sponsor i Højbjerg Badminton Klub bliver du og din virksomhed en del af en stærk vinderkultur, et stærkt netværk, hvor personlige og forretningsmæssige relationer etableres, vedligeholdes og udbygges. I sponsornetværket bidrager du og din virksomhed til, at vi kan fastholde alle vores unge talenter og tiltrække nye potentielle stjernespillere, så vi kan fortsætte med at levere badminton i verdensklasse.

Du får adgang til vores B2B-netværk – et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed for at udbygge professionelle forbindelser. Vi styrker gennem en række aktiviteter kontaktmulighederne mellem vores sponsorer, og de forretningsmæssige perspektiver dyrkes blandt andet gennem en række attraktive sponsorarrangementer fordelt over året. Som Sponsor får du en enestående lokal synlighed – og mulighed for eksponering på verdensplan. Samtidig får du mulighed for at invitere dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere med til unikke badmintonoplevelser.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive en del af Højbjerg Badminton Klubs sponsornetværk, så klik på knappen ‘Bliv sponsor’ nedenfor og udfyld formularen eller kontakt os på info@hojbjerg-badminton.dk.

En kæmpe tak til Højbjerg Badminton Klubs sponsorer:

Platin

VIA Biler

Guld

Nordic Bulk Company

Nordic Bulk Company A/S is an international trading house with main focus on grains, oilseeds, pulses and feedstuffs as well as other bulk commodities.

The majority of the trading activities have their origin in the countries surrounding the Baltic Sea and the final destination buyers are located in numerous destinations around the world including Europe, Africa, Middle East, North and South America as well as the Far East. Our extensive worldwide network and vast trading experience has been obtained over many decades. Flexibility and adjustment to the continuously changing international trading environment are key focus points. Nordic Bulk Company A/S is a 100% Danish owned trading company bringing Scandinavian values into the business relationship.

Yonex

Sølv

Ennova

Stærke kompetencer, erfaring og knowhow er kernen i Ennova. Det giver os mulighed for at lave medarbejder- leder- eller kundemålinger, der giver ægte værdi i vores kunders organisation.

Evnen til at servicere Nordens største virksomheder og optræde hjemmevant på direktionsgangene skal desuden ses i sammenhæng med vores solide kerne af seniorkonsulenter, der typisk har 10-15 års erfaring inden for Ennovas hovedkompetence: fact-based advisory.

Jakob Tømrerfirma A/S

Hos Jakob Tømrerfirma kan vi løfte enhver opgave. Vi står til rådighed – uanset størrelsen på opgaven. Et godt arbejdsklima og ordnede vilkår er en prioritetet for os, og vi mener at tilfredse medarbejdere præsterer bedst.

Vi er et stabilt tømrerfirma med base i det østjyske. Siden 2002 har vi sat en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed. Vi dækker hele Danmark og arbejder også uden for landets grænser i Skandinavien, Tyskland og Holland.

Kromannreumert

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London. Vi er omtrent 475 medarbejdere, hvoraf cirka 250 er jurister, der tilsammen dækker en lang række specialeområder.

Kromann Reumert er et interessentskab, hvor de fleste af virksomhedens partnere er interessenter. Interessentskabet er baseret på ligedeling, hvilket sikrer et incitament til at arbejde sammen om at løse opgaverne optimalt.

WebPuls

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og online marketing. Det kan være en stor udfordring for virksomheder at blive synlig online for de rigtige personer.

Det kræver både, at man har teknisk indsigt i digital marketing og evnen til at analysere data for at få succes online. Uden den rigtige ekspertviden om den bedste tekniske og systemmæssige løsning, kan investeringen have store omkostninger for din virksomhed.
WebPuls tilbyder hele paletten af digital strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse, SEO, Google annoncering, Facebook & Instagram annoncering, e-mail marketing, tekstskrivning og indholdstrategier. Vi laver også hjemmesider i WordPress, som kan strække sig fra det simple visitkort til en mere kompleks løsning i flere sprog.

WebPuls og kundeforhold
Vores marketing- og strategikonsulenter arbejder hele dage hos vores kunder mandag til torsdag. Vores konsulenter arbejder med maksimalt 12 kunder hver og det sikrer størst muligt fokus på den enkelte kunde. Vi har valgt denne strategi for at sikre kvaliteten i vores arbejde, og at vi har god tid til sparring med kunderne.
Vi har gratis telefon support, så vores kunder er altid velkomne til at ringe eller skrive til os uden ekstra omkostning, hvis der opstår spørgsmål uden om de aftalte dage.
Vores særlige tilgang er, at vi i udgangspunktet sidder hos vores kunder og samarbejder med dem om at nå deres mål. Vi kan også arbejde fra vores kontor, hvis det passer vores kunder bedre.

Vi arbejder med både store og små nationale såvel som internationale virksomheder, men vi har en NDA med vores kunder, og fremstiller derfor ikke firmanavne på vores hjemmeside.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.
Læs mere her: https://webpuls.dk/

Det glade vanvid

Bliv og spis med Meget kan man sige meget om os, men vi er ikke fine på den. Jo, vi har en enorm stolthed omkring det, vi laver, men vi er ukrukkede og ligetil.

Det ligger i vores opdragelse. Vi er født og opvokset i Aabenraa i Sønderjylland. Her er mad noget, som samler folk og får smilene frem. Noget, der mætter og som man glæder sig til at få igen. Der er nærvær og en hjertelighed omkring bordet. Vi har altid været drevet af at sætte nye standarder. Men man skal ikke være gourmet for at forstå vores mad. Vi benytter os af kendte danske råvarer, og når vi arbejder med dem, får de nyt liv. Du forstår den dybe smag med det samme, når den rammer dine smagsløg med 180 i timen. Sådan er vores mad. For os handler det om at tilberede en god tallerken mad, der smager af noget. Hele krydringen er centralt for, hvad vi laver. Vi benytter os af smagsgivere fra alle hylder og finder inspiration på tværs af køkkener. Vi mener, at livet er for kort til retter uden “kant” & krydderi. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig prioriteret som gæst. At du mærker nærværet og det hjertelige. Vi lægger ikke bare navn til den mad du spiser. Du spiser hos os.

Cars.dk

Bronze

NES

factum2

Factum2 rådgivning er en af de mest dynamiske arkitekt- & ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning er samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand.

Beierholm

Vi skaber balance hele vejen rundt om din virksomhed

Bridgestone

Bridgestone er Global Olympisk og Paralympisk Partner Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent, blev Global Olympisk Partner i 2014 og Global Paralympisk Partner i 2018.

Bridgestone bestræber sig på at udvikle produkter, services og løsninger, som forbedrer menneskers måde at bevæge sig, leve, arbejde og lege på. Bridgestones engagement i den Olympiske og Paralympiske Bridgestone, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe NV/SA. Bridgestone sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 47 medarbejdere servicerer dækcentre, bilforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner

Entreprenør René Mathiassen

Entreprenør René Mathiassen har igennem tiden fulgt med i udviklingen for altid at kunne hjælpe sine kunder. Vi råder i dag over en bred vifte af udstyr og kan derfor hjælpe med det meste indenfor jord – kloak – beton og anlægsarbejde.

Vi har særligt fokus på kloakområdet – Rottesikring og driften af kloakken, det betyder at vi kan kører kloak-tv / spule – finde fejl og derved sikre optimal drift, vi udfører også NO-DIG løsninger ved at kunne sætte rottestop propper i døde ledninger og eventuelt en part-liner i et rør med en skade, dette udføres som beskrevet uden opgravning  som sagt er vi ENTREPRENØR med alt hvad dette indeholder.

Skal Du bygge til eller om, kontakt os og vi hjælper dig op over terræn, kontakt os for en aftale, ingen opgave er for lille.

Willis Towers Watson

Q8 Danmark A/S

Q8 Danmark A/S er et olie- og energiselskab, som har mere end 245 stationer i Danmark, og som også leverer brændstof og olieprodukter til private og erhverv.

Med Q8 får du en leverandør, der står bag dig med et stort netværk af stationer, kvalitetsolier, fleksible leveringsaftaler, brugervenlige online løsninger, gode rabatter, support 24 timer i døgnet og et team af fagspecialister, som kan yde sparring og teknisk support på alle niveauer.

Sortimo

Business

Freehand Coffee Company

Freehand Coffee Company leverer landsdækkende bæredygtige kaffeløsninger for alle typer virksomheder i hele Danmark.

Vi tror på at man selv med små skridt kan være med til at gøre en stor forskel på den verden vi er en del af. Ved at vælge Freehand Coffee Company er du med til at give en hånd til bæredygtighed, kaffebøndernes vilkår og selvfølgelig dine kunder og kollegaers kaffeoplevelser – kop for kop.

Martinsen

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 29 statsautoriserede revisorer, og sætter en ære i at levere engageret og loyal service. Martinsen er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.

Arbejdernes Landsbank

I Arbejdernes Landsbank bygger vi vores forretning på sunde værdier som ansvarlighed, troværdighed og bæredygtig vækst.

På det værdigrundlag driver vi en sund bank med en solid økonomi og med stor respekt for vores kunders tid og penge. Når det gælder vores rådgivning, gør vi os særligt umage for, at ingen kunder forlader et møde uden at have forstået, hvad vi har rådgivet om. Det er vores mål, at rådgivningen altid skaber værdi for kunden, og at serviceniveauet hører til et af landets absolut højeste.

Erhverv og Bolig byg A/S

– Erhverv og Bolig Byg A/S støtter Højbjerg Badminton Klub fordi vi vil sporten, og gerne vil støtte op omkring det lokale sammenhold mellem sporten og erhvervslivet.

Højbjerg Badminton Klub er er en af de største badmintonklubber ikke bare i Aarhus, men i hele Danmark, og det vil vi gerne være en del af, siger indehaverne af Erhverv og Bolig Byg A/S, Jacob Riis Sørensen og Christian Paulsen samstemmende.

Erhverv og Bolig Byg A/S er en nystartet entreprenørvirksomhed, men ejerne er langt fra nye i faget. Erhverv og Bolig Byg A/S blev etableret i starten af 2019, som en udbygning af samarbejdet mellem Christian Ringsted Paulsen og Jacob Riis Sørensen.

Erhverv og Bolig Byg A/S fokuserer geografisk på Øst-, Midt- og Nordjylland og opfører bolig- og erhvervsbyggerier i Total-, Hoved- og Storentrepriser.

– Det glæder os altid, når vi finder formlen på et stærkt samarbejde med nye partnere. Erhverv og Bolig Byg A/S deler mange af de samme karakteristika som Højbjerg. Vi har en velkendt traditionsrig historie bag os ligesom Højbjerg.

Samarbejdet mellem Højbjerg og Erhverv og Bolig Byg A/S er trådt i kraft og vil løbe frem til sommeren 2021

5R Marketing

5R Marketing er Danmarks største inden for outbound telemarketing. 5R samarbejder med nogle af landets største og mest velrenommerede virksomheder, samt små nichevirksomheder indenfor fx undervisning og industri.

5R beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere i Aarhus, og tilbyder et job med fokus på udvikling ud fra mottoet ”et job der skaber din fremtid”. Medarbejderne har et hav af forskellige baggrunde, og alderen spænder fra 18 til 73 år.

DLA Piper

Bech-Bruun

I 2016 indførte vi vores helt unikke samarbejds- og partnermodel, Bech-Bruun modellen. En såkaldt rendyrket ’pure lockstep’-model, som ingen andre advokatvirksomheder i landet arbejder med.

Præcis denne model gør at Bech-Bruun og Højbjerg er har mange fællesnævnere i måden at arbejde på. Modellen bygger på tre principper. Det første er et ufravigeligt princip om, at alle indehavere i Bech-Bruun deler virksomhedens overskud ligeligt. Uden den mindste undtagelse. Djævlen ligger nemlig i detaljen. Det andet er, at vi er gået væk fra at evaluere hinanden på advokatbranchens ”traditionelle”, finansielle performanceparametre, der kan kobles isoleret til den enkelte partner. Vi måler nu i stedet på såkaldte adfærdsparametre. Det tredje princip er, at Bech-Bruun modellen bygger på, at vi arbejder tæt sammen og i fællesskab skaber mest værdi for jer. Internt sikrer vi os altid, at det rette team af rådgivere møder jer.

Bech-Bruun modellen indebærer således, at der ikke økonomisk set er noget ekstra at konkurrere om internt. Med Bech-Bruun modellen eksisterer begreber som ’mine egne klienter’ og ’min egen omsætning’ ikke længere. Der er ingen bonus til partnerne, der har haft en større omsætning på ”sine egne klienter” end andre. Og der er ingen risiko for at blive sat ned i løn eller komme på en særlig ordning, hvis man har en lavere omsætning på ”sine klienter”.  Vi er fælles om opgaven – og vores klienter.

Scan Global Logistics

Anybody can move goods from A to B. The difference is how you do it, and the work you do before and after. We give you freedom to concentrate on the things you are best at.

As Experts in logistics, we know about processes that will ultimately make your day easier and more effective. At the core of our DNA is a ‘can-do-attitude’ and the willingness to always walk the extra mile to find the right solution – whether by road, rail, ocean or air.

Nybolig Aarhus City

DIN BY – DIN MÆGLERFORRETNING! Nybolig Aarhus City er din boligspecialist indenfor salg af alle typer boliger, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anpartslejligheder m.fl.

Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af veluddannede ejendomsmæglere, der sætter en ære i at give både sælgere og købere den bedste rådgivning i forbindelse med en bolighandel.

AP facader a/s

AP facader a/s her gennem flere år hjulpet private som erhverv med installation af alu profiler. Vores vision er at have kunden i fokus og levere et godt og hurtigt stykke arbejde.

Vi arbejder over hele Danmark med en virksomhed i Brønderslev og et værksted i Greve, så vi nemt og hurtigt kan komme ud til vores kunder. Har du en opgave, du godt vil have os til at se på, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Sparekassen Kronjylland

Skysolution ApS

I samarbejde med jer skaber vi løsninger, der styrker forretningen. Vi er specialister i webshop- og hjemmeside løsninger, hvor hosting og sikkerhed ligeledes ligger på højeste niveau.

 Når man skal møde verden, skal man være godt klædt på – og vise hvad man står for. En professionel hjemmeside er et afgørende element i den digitale markedsføring, og den skal være cost-effektiv for jer at arbejde med. Derfor giver vi jer et brugervenligt og skalerbart CMS, som forenkler den efterfølgende overtagelse og vedligeholdelse markant.

Vi hjælper jer fra idé til den færdige webløsning står klar – og bagefter. Vi efterlader jer ikke bare efter endt projekt, men sørger derimod for driften og at webløsningen er online og tilgængelig for dine brugere – hele tiden. Det synes vi giver mest mening.

AAKJAER Landinspektører

AAKJAER Landinspektører er et lokalt forankret landinspektørfirma med kontorer i Aarhus, Skanderborg og Odder.

Virksomhedens ca. 30 medarbejdere udfører tekniske opmålingsopgaver, udstykning, opdeling af ejendomme i ejerlejligheder, lejearealberegning og tinglysningsopgaver for private grundejere, ejendomsudviklere, kommuner og andre offentlige myndigheder i hele landet. Firmaet råder over den nyeste opmålingsteknologi, herunder laserscannere og droner og løser pt. opgaver i forbindelse med anlæggelsen af Bering-Beder landevejen, opførelsen af flere store byggerier på Aarhus Ø, NYE ved Elev, Risskov Brynet og Åbyen.

SSI SCHÄFER A/S

Har du et spørgsmål om lager og intern logistik? Så er det os, du skal have fat på. SSI SCHÄFER hjælper virksomheder i hele landet (ja, faktisk i hele verden) med at skabe den optimale lagerløsning til netop dem.

Vi producerer og rådgiver om alt fra lagerreoler og lagerkasser til AGV-trucks, shuttlesystemer, lagerstyring og meget mere – kort sagt, alt til lageret. Fra rådgivning til nøglefærdig løsning og efterfølgende service, som totalleverandør er vi med hele vejen.

Ring til os på 32 53 14 44 eller send en mail til info.dk@ssi-schaefer.com – vi glæder os til at høre fra dig.

DA Service

Erfaren og professionel servicevirksomhed. Hos Da service tilbyder vi service i mange forskellige afskygninger.

Vores service spænder bredt fra erhvervsrengøring, vinduespolering, privatrengøring, totalservice og ejendomsservice. Vi har mere end 70 års erfaring og kan derfor tilbyde en service man ikke finder andre steder. Hos os er I nemlig sikret et kvalitetssikret resultat, som altid lever op til jeres forventninger. Ved ethvert samarbejde starter vi nemlig ud med at tegne et abonnement, der passer lige netop til jeres virksomhed.

Fælles for vores er at kundetilfredshed betyder alt for os. Derfor har vi mange faste kunder, som vi har haft i rigtig mange år.
Vi går højt op i at forventningsafstemme med kunden, når vi påbegynder et samarbejde. På den måde får vi et vellykket samarbejde, der naturligvis styrkes af vi altid overholder vores aftaler – både i forhold til pris, kvalitet og tidsrammer. Vi løfter gerne serviceopgaven for jer – store som små – og I kan regne med et veludført og kvalitetssikret stykke arbejde, hver gang vi forlader jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vi står altid klar til at give gode rengøringsråd til jeres virksomhed, og derfor kan I trygt kontakte os for at få en snak om jeres rengøringsbehov. Ring på tlf. 86 24 17 67.

Vinpusheren

Vinpusheren i Højbjerg
– Aarhus’ mest velasorterede vinbutik

Ping Pong Posters

Bag Ping Pong Posters står to grafikere og kunstnere Lotte Andreassen og Rikke Locht. Hver for sig og tilsammen har vi arbejdet med grafik, kunst, formgivning, reklame, markedsføring og udsmykning i mere end 30 år.

Med stor kærlighed til dyr og illustration, skaber vi fortællende, dekorative plakater og kort med enkle dyremotiver, der matcher tidens boligindretning. Følg os på facebook (Ping Pong Posters) og instagram (pingpongposters) og tjek gerne vores webshop pingpongposters.dk, hvor du kan se alle vores plakatdesigns. Du er også velkommen til at kontakte os på shop@pingpongposters, hvis du vil vide mere.

Ping Pong  – reklamebureau

Ping Pong er et grafisk reklamebureau etableret i 1996. Siden har vi løst et væld af forskellige grafiske og markedsføringsmæssige opgaver sammen med en lang række virksomheder og vores netværk af samarbejdspartnere. Med en faglig baggrund i grafisk design udvikler vi bl.a. logoer, emballager, butiksdekorationer, messestande, brevlinjer, annoncer, brochurer og websites. Kontakt os på pingpong@pingpong.dk, hvis du har brug for grafisk bistand – lige fra kreativ idé til færdig tryk. Vi har fede ideer, mange kompetencer, stor erfaring og de rette samarbejdspartnere.

Og vi giver gerne et uforpligtende tilbud… og en kop kaffe 🙂

EXACTO

Vi er eksperter i Excel og har over 12 års erfaring med udvikling af skræddersyede Excel- og SQL-databaseløsninger til nogle af Danmarks største virksomheder.

På referencelisten har vi mere end 500 kunder for hvem, vi har løst rundt regnet 1.500 udviklingsopgaver – en stor del heraf inden for fx rapportering, budgettering og ressourceplanlægning.

EXACTO tæller i dag 15 fuldtidsansatte konsulenter fordelt på kontorer i København, Aarhus, Hamborg og Frankfurt.

COWI

Harboe Skilte

Kongsvang Ventilation

LetUsPrint

Mariendal Electrics

Individuelle sponsorer

AURA

AURA Energi tilbyder el, energi, fiber, tv og hvidevarer m.m. Vi hjælper dig med tilskud til energiforbedringer og giver råd om, hvordan du sparer på strømmen.

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus er et mikro-bryggeri, etableret i september 2005. På bryghuset fremstiller vi håndbrygget special-øl, der kan supplere sortimentet fra de store bryggerier.

Disse håndbryggede special-øl er nicheprodukter, som det ikke kan svare sig for de store bryggerier at lave, da de er gearede til store serier. Aarhus Bryghus kan bedre arbejde med små serier og med specielle ingredienser eller processer, som de store bryggerier ikke har fleksibilitet, til at kunne håndtere.

Marselis Vine

Marselis Vine og Smagsgiveriet er opstartet af købmanden Lars Christensen. Lars´ stor interesse for vin, overgåes kun af hans endnu større ønske om at give kunderne en god oplevelse, når de træder ind i butikken.

Vi har vin fra hele verden og i mange forskellige prisklasser. Kig forbi – det er altid muligt at smage på vinen inden i køber

Marselis Tømrer & Snedker

Marselis Tømrer og Snedker A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.

Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.