Sponsorerne
En kæmpe tak til Højbjerg Badminton Klubs sponsorer:

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus er et mikro-bryggeri, etableret i september 2005. På bryghuset fremstiller vi håndbrygget special-øl, der kan supplere sortimentet fra de store bryggerier. Disse håndbryggede special-øl er nicheprodukter, som det ikke kan svare sig for de store bryggerier at lave, da de er gearede til store serier. Aarhus Bryghus kan bedre arbejde med små serier og med specielle ingredienser eller processer, som de store bryggerier ikke har fleksibilitet, til at kunne håndtere.

AP facader a/s

AP facader a/s her gennem flere år hjulpet private som erhverv med installation af alu profiler. Vores vision er at have kunden i fokus og levere et godt og hurtigt stykke arbejde. Vi arbejder over hele Danmark med en virksomhed i Brønderslev og et værksted i Greve, så vi nemt og hurtigt kan komme ud til vores kunder. Har du en opgave, du godt vil have os til at se på, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

AP Food

AP-Food er en virksomhed hvor servicen i alle led af kæden vægtes lige højt. I vores øjne er et godt arrangement ikke bare veltilberedt mad, men lige så meget serveringen, præsentationen af retterne og stemningen der skabes omkring måltidet, selskabet eller receptionen. Vi gør os umage, fordi vi ved det gør en forskel. Førsteklasses service er en grundsten, som vi er stolte af at tilbyde alle kunder, uanset om vi leverer en frokostbuffet til jeres virksomhed, står for en mere uformel reception eller får lov at stå for hele pakken til jeres selskab eller arrangement. Vi er eksible, vi er engagerede og så er vi til at tale med, om netop dine ønsker og behov.

Arbejdernes Landsbank

I Arbejdernes Landsbank bygger vi vores forretning på sunde værdier som ansvarlighed, troværdighed og bæredygtig vækst. På det værdigrundlag driver vi en sund bank med en solid økonomi og med stor respekt for vores kunders tid og penge. Når det gælder vores rådgivning, gør vi os særligt umage for, at ingen kunder forlader et møde uden at have forstået, hvad vi har rådgivet om. Det er vores mål, at rådgivningen altid skaber værdi for kunden, og at serviceniveauet hører til et af landets absolut højeste.

ATM Towers

ATM Towers is a steel construction company based on a takeover from the tower factory Shandong Longfu Puyang Tower Co., Ltd. ATM Towers is headed by Mr. Jens Christian Langhoff, who has direct knowledge of the industry and extensive research and development experience within the steel construction industry. Mr. Langhoff has been associated with the steel industry for forty years, and has seen many developments in the steel construction and manufacturing industries. There has been a need for new product innovation in the tower construction industry.

AURA

AURA Energi tilbyder el, energi, fiber, tv og hvidevarer m.m. Vi hjælper dig med tilskud til energiforbedringer og giver råd om, hvordan du sparer på strømmen.

Beierholm

Vi skaber balance hele vejen rundt om din virksomhed

Bistro 8270

Mad med sjæl Bistro 8270 er et nyt skud på stammen af spisesteder i sydbyen. Bistroen serverer veltillavet mad, som man kan vælge at nyde i en uformel atmosfære, eller også kan man tage det med hjem. I Bistro 8270 er målet at ramme et bredt publikum, så uanset om man bare ønsker at nyde en kop kaffe, en kold øl eller vand, har brug for en hurtig sandwich eller et måltid til familien på en travl hverdag, så er Bistro 8270 et godt valg. Bestil på vores Take-Away side eller ring til os, så sørger vi for et godt måltid mad og en god service. Vi glæder os til at servicere en masse glade gæster.

Brdr. Koch

Bliv og spis med Meget kan man sige meget om os, men vi er ikke fine på den. Jo, vi har en enorm stolthed omkring det, vi laver, men vi er ukrukkede og ligetil. Det ligger i vores opdragelse. Vi er født og opvokset i Aabenraa i Sønderjylland. Her er mad noget, som samler folk og får smilene frem. Noget, der mætter og som man glæder sig til at få igen. Der er nærvær og en hjertelighed omkring bordet. Vi har altid været drevet af at sætte nye standarder. Men man skal ikke være gourmet for at forstå vores mad. Vi benytter os af kendte danske råvarer, og når vi arbejder med dem, får de nyt liv. Du forstår den dybe smag med det samme, når den rammer dine smagsløg med 180 i timen. Sådan er vores mad. For os handler det om at tilberede en god tallerken mad, der smager af noget. Hele krydringen er centralt for, hvad vi laver. Vi benytter os af smagsgivere fra alle hylder og finder inspiration på tværs af køkkener. Vi mener, at livet er for kort til retter uden “kant” & krydderi. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig prioriteret som gæst. At du mærker nærværet og det hjertelige. Vi lægger ikke bare navn til den mad du spiser. Du spiser hos os.

Convince

Vores organisation er bygget op omkring 2 generationer. De erfarne kræfter med +20 års erfaring fra bureau- og medieverdenen, og de nye young talents med den indfødte digitale forståelse. Sammen udfordrer vi hinandens tilgang til udviklingen af effektiv kommunikation, et krydsfelt der kan aflæses på bundlinjen. Vi arbejder med et strategisk afsæt, så kommunikationen får retning, fokus og prioritering. Altid med respekt for de ressourcer, der er til rådighed. Vi samler de løse ender i kommunikationen i en rød tråd med reference til brandets DNA. Ingen forbrugere og indkøbere savner mere information, men værdsætter kommunikation med kvalitet og relevans. Vi ønsker derfor at forenkle for at forstærke.

Ennova

Stærke kompetencer, erfaring og knowhow er kernen i Ennova. Det giver os mulighed for at lave medarbejder- leder- eller kundemålinger, der giver ægte værdi i vores kunders organisation. Evnen til at servicere Nordens største virksomheder og optræde hjemmevant på direktionsgangene skal desuden ses i sammenhæng med vores solide kerne af seniorkonsulenter, der typisk har 10-15 års erfaring inden for Ennovas hovedkompetence: fact-based advisory.

factum2

Factum2 rådgivning er en af de mest dynamiske arkitekt- & ingeniørvirksomheder med specialer inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning er samlet i en landsdækkende virksomhed og under et stærkt brand.

Jakob Tømrerfirma A/S

Hos Jakob Tømrerfirma kan vi løfte enhver opgave. Vi står til rådighed – uanset størrelsen på opgaven. Et godt arbejdsklima og ordnede vilkår er en prioritetet for os, og vi mener at tilfredse medarbejdere præsterer bedst. Vi er et stabilt tømrerfirma med base i det østjyske. Siden 2002 har vi sat en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed. Vi dækker hele Danmark og arbejder også uden for landets grænser i Skandinavien, Tyskland og Holland.

Kromannreumert

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London. Vi er omtrent 475 medarbejdere, hvoraf cirka 250 er jurister, der tilsammen dækker en lang række specialeområder. Kromann Reumert er et interessentskab, hvor de fleste af virksomhedens partnere er interessenter. Interessentskabet er baseret på ligedeling, hvilket sikrer et incitament til at arbejde sammen om at løse opgaverne optimalt.

Marselis Tømrer & Snedker

Marselis Tømrer og Snedker A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. ​ Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Marselis Vine

Marselis Vine og Smagsgiveriet er opstartet af købmanden Lars Christensen. Lars´ stor interesse for vin, overgåes kun af hans endnu større ønske om at give kunderne en god oplevelse, når de træder ind i butikken. Vi har vin fra hele verden og i mange forskellige prisklasser. Kig forbi – det er altid muligt at smage på vinen inden i køber

Martinsen

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 29 statsautoriserede revisorer, og sætter en ære i at levere engageret og loyal service. Martinsen er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.

Nordic Bulk Company

Nordic Bulk Company A/S is an international trading house with main focus on grains, oilseeds, pulses and feedstuffs as well as other bulk commodities. The majority of the trading activities have their origin in the countries surrounding the Baltic Sea and the final destination buyers are located in numerous destinations around the world including Europe, Africa, Middle East, North and South America as well as the Far East. Our extensive worldwide network and vast trading experience has been obtained over many decades. Flexibility and adjustment to the continuously changing international trading environment are key focus points. Nordic Bulk Company A/S is a 100% Danish owned trading company bringing Scandinavian values into the business relationship.

Nybolig Aarhus City

DIN BY - DIN MÆGLERFORRETNING! Nybolig Aarhus City er din boligspecialist indenfor salg af alle typer boliger, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anpartslejligheder, andelsboliger, nedlagte landbrug og projektsalg. Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af veluddannede ejendomsmæglere, der sætter en ære i at give både sælgere og købere den bedste rådgivning i forbindelse med en bolighandel.

Ping Pong Posters

Bag Ping Pong Posters står to grafikere og kunstnere Lotte Andreassen og Rikke Locht. Hver for sig og tilsammen har vi arbejdet med grafik, kunst, formgivning, reklame, markedsføring og udsmykning i mere end 30 år. Ud over de grafiske motiver af dyr har vi også arbejdet med en lille serie stregtegninger af de 12 stjernetegn. Dette har affødt, at vi nu også har designet en malebog til voksne. Den unikke malebog – Mal dig glad, Stjernetegn – er med de 12 stjernetegn som motiver klar til kreativ farvelægning. Malebogen sælges i udvalgte butikker og kan selvfølgelig også købes her.

Sicatech

Sicatech A/S is devoted to the ongoing research and develpment in order to stay ahead of the constantly changing needs of our customers. * Padprinting machines and accessories * Corona pretreating LF - systems * Tooling - tools, prototypes, machineparts * Automation - in house

Skysolution

Er du også faret vild i den digitale IT-jungle?
- Vi viser dig vejen!
Vi hjælper gerne med følgende opgaver
-Hjemmeside
-Webshop inkl. markedsføring via sociale medier
-IT strategi
-Webhotel
-Vi er google partner
-Apps udvikling
-Synlighed på nettet
Vi leverer til aftalt tid og pris, og leverer kun det der er brug for. Kan vi ikke selv løse hele opgaven, finder vi via vores store netværk i ind- og udland en professionel samarbejdspartner der kan.
Kontakt os gerne på telefon 40 38 47 31 eller mail info@skysolution.dk

Sparekassen Kronjylland

Vi hjælper vores kunder på vej Noget af det mest afgørende som kunde i et pengeinstitut er tryghed og tillid. Helt enkelt, skal du kunne stole på, at din rådgiver vil hjælpe dig på vej ved at finde de bedste løsninger for dig og din økonomi.

Via Biler

Kunsten er at levere en service, der er så god, at du som kunde har lyst til at komme igen, næste gang du skal købe bil eller have din bil på værksted. Kunsten er at skabe en arbejdsplads, hvor du som medarbejder møder glad ind på arbejde og gør dig umage for at nå vores mål og hjælpe vores kunder. Kunsten er at skabe en virksomhed, hvor du som vores samarbejdspartner og leverandør er så tilfreds, at du gerne vil fortsætte samarbejdet med os. Det er det, vi vil hos Via Biler. Og derfor handler det om mere end biler hos os – det handler også om mennesker.
Menu