I Højbjerg Badminton Klub arbejder vi hele tiden med at udvikle vores klub. Og vi er ikke bange for at være ambitiøse. Vi har store sportslige mål og ambitioner om at kunne tilbyde sponsorer og samarbejdspartnere det bedste produkt i dansk badminton. Samtidig vil vi være Danmarks bedste klub for både eliten og bredden.

Som sponsor i Højbjerg Badminton Klub bliver du og din virksomhed en del af en stærk vinderkultur, et stærkt netværk, hvor personlige og forretningsmæssige relationer etableres, vedligeholdes og udbygges. I sponsornetværket bidrager du og din virksomhed til, at vi kan fastholde alle vores unge talenter og tiltrække nye potentielle stjernespillere, så vi kan fortsætte med at levere badminton i verdensklasse.

Du får adgang til vores B2B-netværk – et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed for at udbygge professionelle forbindelser. Vi styrker gennem en række aktiviteter kontaktmulighederne mellem vores sponsorer, og de forretningsmæssige perspektiver dyrkes blandt andet gennem en række attraktive sponsorarrangementer fordelt over året. Som Sponsor får du en enestående lokal synlighed – og mulighed for eksponering på verdensplan. Samtidig får du mulighed for at invitere dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere med til unikke badmintonoplevelser.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive en del af Højbjerg Badminton Klubs sponsornetværk, så klik på knappen ‘Bliv sponsor’ nedenfor og udfyld formularen eller kontakt os på info@hojbjerg-badminton.dk.

En kæmpe tak til Højbjerg Badminton Klubs sponsorer:

Platin

VIA Biler

Via Biler er autoriseret forhandler og værksted inden for Toyota, Ford, Mazda og Suzuki i Østjylland og inden for Toyota og Volvo i Storkøbenhavn.

Derudover er vi autoriseret Lexus-værksted samt franchisetager for Hertz Biludlejning i København og Aarhus samt Billund og Aarhus Lufthavn.

Ud over brugte biler i vores egne mærker – Toyota, Ford, Volvo, Mazda og Suzuki – kan vi også hjælpe dig med brugte biler fra mange andre mærker. Uanset om du køber helt ny bil, næsten ny demobil eller brugt bil, kan vi hjælpe dig med finansiering, forsikring og service.

Kort sagt tager vi os godt af dig og din bil, og vores mål er at hjælpe via biler.
Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.

Logo_m_visuel_element

Sparekassen Danmark

Guld

Nordic Bulk Company

Nordic Bulk Company A/S is an international trading house with main focus on grains, oilseeds, pulses and feedstuffs as well as other bulk commodities.

The majority of the trading activities have their origin in the countries surrounding the Baltic Sea and the final destination buyers are located in numerous destinations around the world including Europe, Africa, Middle East, North and South America as well as the Far East. Our extensive worldwide network and vast trading experience has been obtained over many decades. Flexibility and adjustment to the continuously changing international trading environment are key focus points. Nordic Bulk Company A/S is a 100% Danish owned trading company bringing Scandinavian values into the business relationship.

Yonex

Det glade vanvid

Bliv og spis med Meget kan man sige meget om os, men vi er ikke fine på den. Jo, vi har en enorm stolthed omkring det, vi laver, men vi er ukrukkede og ligetil.

Det ligger i vores opdragelse. Vi er født og opvokset i Aabenraa i Sønderjylland. Her er mad noget, som samler folk og får smilene frem. Noget, der mætter og som man glæder sig til at få igen. Der er nærvær og en hjertelighed omkring bordet. Vi har altid været drevet af at sætte nye standarder. Men man skal ikke være gourmet for at forstå vores mad. Vi benytter os af kendte danske råvarer, og når vi arbejder med dem, får de nyt liv. Du forstår den dybe smag med det samme, når den rammer dine smagsløg med 180 i timen. Sådan er vores mad. For os handler det om at tilberede en god tallerken mad, der smager af noget. Hele krydringen er centralt for, hvad vi laver. Vi benytter os af smagsgivere fra alle hylder og finder inspiration på tværs af køkkener. Vi mener, at livet er for kort til retter uden “kant” & krydderi. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig prioriteret som gæst. At du mærker nærværet og det hjertelige. Vi lægger ikke bare navn til den mad du spiser. Du spiser hos os.

NES

Erhverv og Bolig byg A/S

– Erhverv og Bolig Byg A/S er en veletableret entreprenørvirksomhed, med indehaver og direktør Jacob Riis Sørensen i spidsen. Erhverv og Bolig Byg A/S fokuserer geografisk på Øst-, Midt- og Nordjylland.

Erhverv og Bolig Byg A/S opfører alle typer af bolig- og erhvervsbyggerier i total- og hovedentrepriser. Vi løfter byggeopgaver fra 5 mio. – 150 mio. Vi bygger blandt andet dagligvarebutikker, domiciler, lagerbygninger og boligkomplekser m.m.

Erhverv og Bolig Byg A/S støtter Højbjerg Badminton Klub fordi de vil sporten, og gerne vil støtte op omkring det sammenhold der er mellem sporten og erhvervslivet.

“Højbjerg Badminton Klub er en fantastisk badmintonklub, hvor balancen mellem bredden og eliten håndteres professionelt. Klubben har et højt ambitionsniveau, og det vil vi gerne bidrage til og være en aktiv del af, siger indehaveren, Jacob Riis Sørensen.
Samarbejdet mellem Højbjerg og Erhverv og Bolig Byg A/S er trådt i kraft og vil løbe frem til sommeren 2025.

Sølv

Ennova

Stærke kompetencer, erfaring og knowhow er kernen i Ennova. Det giver os mulighed for at lave medarbejder- leder- eller kundemålinger, der giver ægte værdi i vores kunders organisation.

Evnen til at servicere Nordens største virksomheder og optræde hjemmevant på direktionsgangene skal desuden ses i sammenhæng med vores solide kerne af seniorkonsulenter, der typisk har 10-15 års erfaring inden for Ennovas hovedkompetence: fact-based advisory.

Jakob Tømrerfirma A/S

Hos Jakob Tømrerfirma kan vi løfte enhver opgave. Vi står til rådighed – uanset størrelsen på opgaven. Et godt arbejdsklima og ordnede vilkår er en prioritetet for os, og vi mener at tilfredse medarbejdere præsterer bedst.

Vi er et stabilt tømrerfirma med base i det østjyske. Siden 2002 har vi sat en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed. Vi dækker hele Danmark og arbejder også uden for landets grænser i Skandinavien, Tyskland og Holland.

Kromannreumert

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London. Vi er omtrent 475 medarbejdere, hvoraf cirka 250 er jurister, der tilsammen dækker en lang række specialeområder.

Kromann Reumert er et interessentskab, hvor de fleste af virksomhedens partnere er interessenter. Interessentskabet er baseret på ligedeling, hvilket sikrer et incitament til at arbejde sammen om at løse opgaverne optimalt.

LaserTryk

Harboe Skilte

Scan Global Logistics

Anybody can move goods from A to B. The difference is how you do it, and the work you do before and after. We give you freedom to concentrate on the things you are best at.

As Experts in logistics, we know about processes that will ultimately make your day easier and more effective. At the core of our DNA is a ‘can-do-attitude’ and the willingness to always walk the extra mile to find the right solution – whether by road, rail, ocean or air.

Roesgaard Revision

Malerfirmaet Kjærhus

Savværket

Formuepleje

I Formuepleje har vi altid gjort tingene lidt anderledes. Det er faktisk en af grund­stenene i vores fundament. Vi kom til verden i 1986 ud fra et ønske om at give dan­skerne mulighed for at lave gode og gennemskuelige investeringer sammen med os.

Vores stiftere mente grundlæggende, at det var forkert, at rådgiveren tjente penge på handel med værdipapirer, uanset om det gav positivt afkast eller ej. Det er nemt at træffe hurtige beslutninger på andres vegne, når det er dem, der løber risikoen, og man får sin løn, uanset om kunden får et positivt afkast eller ej. Derfor blev For­muepleje skabt på det klare fundament, at kunderne og Formuepleje er bedst tjent med at have sammenfaldende interesser i at skabe et attraktivt langsigtet afkast, hvor afkastet hele tiden bliver optimeret i forhold til risikoen.

For det andet valgte vi at gøre op med den traditionelle omkostningsstruktur, der også den dag i dag er normen i investeringsbranchen. Vi ville ikke være en af de kapitalforvaltere, der tjener sine penge på kurtage. Vi ville tjene penge på at skabe gode afkast for vores investorer, og af samme grund var det vigtigt for os at gøre investering nemt og overskueligt. Derfor skulle vores investorer ikke betale for andet end to ting: Et fast beløb til at dække mindre omkostninger, og et resul­tathonorar, hvis altså vi havde leveret et godt afkast og gjort os fortjent til det.

Endelig var det afgørende for os at holde os frie af bankinteresser. Det gør os ikke altid populære i branchen, men vi oplevede, at vores kunder følte, vores tilgang til deres penge var den rigtige, og det oplever vi også, at mange gør i dag.

Aarhus Kiropraktor Center

Bronze

Beierholm

Vi skaber balance hele vejen rundt om din virksomhed

Bridgestone

Bridgestone er Global Olympisk og Paralympisk Partner Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent, blev Global Olympisk Partner i 2014 og Global Paralympisk Partner i 2018.

Bridgestone bestræber sig på at udvikle produkter, services og løsninger, som forbedrer menneskers måde at bevæge sig, leve, arbejde og lege på. Bridgestones engagement i den Olympiske og Paralympiske Bridgestone, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe NV/SA. Bridgestone sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 47 medarbejdere servicerer dækcentre, bilforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner

Willis Towers Watson

Thuesens Møbeltransport

Entreprenør René Mathiassen

Entreprenør René Mathiassen har igennem tiden fulgt med i udviklingen for altid at kunne hjælpe sine kunder. Vi råder i dag over en bred vifte af udstyr og kan derfor hjælpe med det meste indenfor jord – kloak – beton og anlægsarbejde.

Vi har særligt fokus på kloakområdet – Rottesikring og driften af kloakken, det betyder at vi kan kører kloak-tv / spule – finde fejl og derved sikre optimal drift, vi udfører også NO-DIG løsninger ved at kunne sætte rottestop propper i døde ledninger og eventuelt en part-liner i et rør med en skade, dette udføres som beskrevet uden opgravning  som sagt er vi ENTREPRENØR med alt hvad dette indeholder.

Skal Du bygge til eller om, kontakt os og vi hjælper dig op over terræn, kontakt os for en aftale, ingen opgave er for lille.

LetUsPrint

Q8 Danmark A/S

Q8 Danmark A/S er et olie- og energiselskab, som har mere end 245 stationer i Danmark, og som også leverer brændstof og olieprodukter til private og erhverv.

Med Q8 får du en leverandør, der står bag dig med et stort netværk af stationer, kvalitetsolier, fleksible leveringsaftaler, brugervenlige online løsninger, gode rabatter, support 24 timer i døgnet og et team af fagspecialister, som kan yde sparring og teknisk support på alle niveauer.

Martinsen

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf 29 statsautoriserede revisorer, og sætter en ære i at levere engageret og loyal service. Martinsen er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.

AP facader a/s

AP facader a/s her gennem flere år hjulpet private som erhverv med installation af alu profiler. Vores vision er at have kunden i fokus og levere et godt og hurtigt stykke arbejde.

Vi arbejder over hele Danmark med en virksomhed i Brønderslev og et værksted i Greve, så vi nemt og hurtigt kan komme ud til vores kunder. Har du en opgave, du godt vil have os til at se på, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

AAKJAER Landinspektører

AAKJAER Landinspektører er et lokalt forankret landinspektørfirma med kontorer i Aarhus, Skanderborg og Odder.

Virksomhedens ca. 30 medarbejdere udfører tekniske opmålingsopgaver, udstykning, opdeling af ejendomme i ejerlejligheder, lejearealberegning og tinglysningsopgaver for private grundejere, ejendomsudviklere, kommuner og andre offentlige myndigheder i hele landet. Firmaet råder over den nyeste opmålingsteknologi, herunder laserscannere og droner og løser pt. opgaver i forbindelse med anlæggelsen af Bering-Beder landevejen, opførelsen af flere store byggerier på Aarhus Ø, NYE ved Elev, Risskov Brynet og Åbyen.

Maigaard Fertilitetsklinik

Café Hack

Spartalogistics

Logistikvirksomheden Sparta Logistics sender varer på kryds og tværs over hele Europa. De opererer med deres egne kontorer med lokale speditører i Danmark, Estland, Letland, Litauen og Ukraine og har samtidig deres eget lokale agentnetværk i Tyrkiet, Portugal, Spanien og Italien. Det sikrer, at de har fuld kontrol over hele transporten. Med egne lagre i blandt andet København, Klaipeda og Riga og per 01.08.2023 i Hørning, kan de samtidig sikre en fleksibel og hurtig ekspedition. Alt i alt en super spændende logistikvirksomhed med fokus på kvalitet og ordentlighed, som vi også værdsætter her i klubben.

Clemens

Hybel

Padel Star

Padel Star er et certificeret Adidas padel center med Panorama-baner fra Adidas af bedste kvalitet. Centeret ligger centralt i Højbjerg med nem adgang fra Ringvej Syd og selvfølgelig med gratis parkering. Du kan også tage bus 2A mod Holme fra Aarhus centrum.

Når du træder ind i centret, vil du blive mødt af vores lækre faciliteter med både café og loungeområde, som er med til at give dig en god oplevelse både før, under og efter din træning.

Padel tennis banerne er naturligvis med de anbefalede standardmål.Der er helt nye omklædningsfaciliteter, som giver en god oplevelse både før og efter spillet.Padel tennis centeret er bemandet, og der vil altid være nogen, du kan henvende dig til og få hjælp til regler og andre praktiske forhold. Vi har desuden en butik, hvor du kan købe padel tennis udstyr fra Adidas.

Håndkirurgisk Klinik

Østjysk Tømrer

LYFA

Café Carlton

Business

Freehand Coffee Company

Freehand Coffee Company leverer landsdækkende bæredygtige kaffeløsninger for alle typer virksomheder i hele Danmark.

Vi tror på at man selv med små skridt kan være med til at gøre en stor forskel på den verden vi er en del af. Ved at vælge Freehand Coffee Company er du med til at give en hånd til bæredygtighed, kaffebøndernes vilkår og selvfølgelig dine kunder og kollegaers kaffeoplevelser – kop for kop.

Bech-Bruun

I 2016 indførte vi vores helt unikke samarbejds- og partnermodel, Bech-Bruun modellen. En såkaldt rendyrket ’pure lockstep’-model, som ingen andre advokatvirksomheder i landet arbejder med.

Præcis denne model gør at Bech-Bruun og Højbjerg er har mange fællesnævnere i måden at arbejde på. Modellen bygger på tre principper. Det første er et ufravigeligt princip om, at alle indehavere i Bech-Bruun deler virksomhedens overskud ligeligt. Uden den mindste undtagelse. Djævlen ligger nemlig i detaljen. Det andet er, at vi er gået væk fra at evaluere hinanden på advokatbranchens ”traditionelle”, finansielle performanceparametre, der kan kobles isoleret til den enkelte partner. Vi måler nu i stedet på såkaldte adfærdsparametre. Det tredje princip er, at Bech-Bruun modellen bygger på, at vi arbejder tæt sammen og i fællesskab skaber mest værdi for jer. Internt sikrer vi os altid, at det rette team af rådgivere møder jer.

Bech-Bruun modellen indebærer således, at der ikke økonomisk set er noget ekstra at konkurrere om internt. Med Bech-Bruun modellen eksisterer begreber som ’mine egne klienter’ og ’min egen omsætning’ ikke længere. Der er ingen bonus til partnerne, der har haft en større omsætning på ”sine egne klienter” end andre. Og der er ingen risiko for at blive sat ned i løn eller komme på en særlig ordning, hvis man har en lavere omsætning på ”sine klienter”.  Vi er fælles om opgaven – og vores klienter.

DLA Piper

Nybolig Aarhus City

DIN BY – DIN MÆGLERFORRETNING! Nybolig Aarhus City er din boligspecialist indenfor salg af alle typer boliger, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anpartslejligheder m.fl.

Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af veluddannede ejendomsmæglere, der sætter en ære i at give både sælgere og købere den bedste rådgivning i forbindelse med en bolighandel.

Skysolution ApS

I samarbejde med jer skaber vi løsninger, der styrker forretningen. Vi er specialister i webshop- og hjemmeside løsninger, hvor hosting og sikkerhed ligeledes ligger på højeste niveau.

Når man skal møde verden, skal man være godt klædt på – og vise hvad man står for. En professionel hjemmeside er et afgørende element i den digitale markedsføring, og den skal være cost-effektiv for jer at arbejde med. Derfor giver vi jer et brugervenligt og skalerbart CMS, som forenkler den efterfølgende overtagelse og vedligeholdelse markant.

Vi hjælper jer fra idé til den færdige webløsning står klar – og bagefter. Vi efterlader jer ikke bare efter endt projekt, men sørger derimod for driften og at webløsningen er online og tilgængelig for dine brugere – hele tiden. Det synes vi giver mest mening.

DA Service

Erfaren og professionel servicevirksomhed. Hos Da service tilbyder vi service i mange forskellige afskygninger.

Vores service spænder bredt fra erhvervsrengøring, vinduespolering, privatrengøring, totalservice og ejendomsservice. Vi har mere end 70 års erfaring og kan derfor tilbyde en service man ikke finder andre steder. Hos os er I nemlig sikret et kvalitetssikret resultat, som altid lever op til jeres forventninger. Ved ethvert samarbejde starter vi nemlig ud med at tegne et abonnement, der passer lige netop til jeres virksomhed.

Fælles for vores er at kundetilfredshed betyder alt for os. Derfor har vi mange faste kunder, som vi har haft i rigtig mange år.
Vi går højt op i at forventningsafstemme med kunden, når vi påbegynder et samarbejde. På den måde får vi et vellykket samarbejde, der naturligvis styrkes af vi altid overholder vores aftaler – både i forhold til pris, kvalitet og tidsrammer. Vi løfter gerne serviceopgaven for jer – store som små – og I kan regne med et veludført og kvalitetssikret stykke arbejde, hver gang vi forlader jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vi står altid klar til at give gode rengøringsråd til jeres virksomhed, og derfor kan I trygt kontakte os for at få en snak om jeres rengøringsbehov. Ring på tlf. 86 24 17 67.

HJ Revision

Quist VVS

Ping Pong Posters

Bag Ping Pong Posters står to grafikere og kunstnere Lotte Andreassen og Rikke Locht. Hver for sig og tilsammen har vi arbejdet med grafik, kunst, formgivning, reklame, markedsføring og udsmykning i mere end 30 år.

Med stor kærlighed til dyr og illustration, skaber vi fortællende, dekorative plakater og kort med enkle dyremotiver, der matcher tidens boligindretning. Følg os på facebook (Ping Pong Posters) og instagram (pingpongposters) og tjek gerne vores webshop pingpongposters.dk, hvor du kan se alle vores plakatdesigns. Du er også velkommen til at kontakte os på shop@pingpongposters, hvis du vil vide mere.

Ping Pong  – reklamebureau

Ping Pong er et grafisk reklamebureau etableret i 1996. Siden har vi løst et væld af forskellige grafiske og markedsføringsmæssige opgaver sammen med en lang række virksomheder og vores netværk af samarbejdspartnere. Med en faglig baggrund i grafisk design udvikler vi bl.a. logoer, emballager, butiksdekorationer, messestande, brevlinjer, annoncer, brochurer og websites. Kontakt os på pingpong@pingpong.dk, hvis du har brug for grafisk bistand – lige fra kreativ idé til færdig tryk. Vi har fede ideer, mange kompetencer, stor erfaring og de rette samarbejdspartnere.

Og vi giver gerne et uforpligtende tilbud… og en kop kaffe 🙂

Kongsvang Ventilation

Troldgaarden

Rains

MOE

Frederiksbjerg El

Vognmand Bendt Hansen og Sønner

Nordea

Ruca

Pinochar

MyGoodieBag

S Marketing og Event

Panzerglass

Qsearch

North Risk

Energize Solutions

Kjer Terrazzo

Sortimo

Individuelle sponsorer

Marselis Tømrer & Snedker

Marselis Tømrer og Snedker A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.

Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S

Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S i Hinnerup nær Århus og Silkeborg, har siden 1994 varetaget alle former for byggeri og mureropgaver.

Med vores store erfaring og dygtige medarbejdere kan vi levere alle former for murerarbejde til både private husstande, offentlige institutioner og bygherrer samt en række forskellige virksomheder.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Med en passende blanding af rutinerede murere og ungt gåpåmod, udføres arbejdet efter god håndværksmæssig skik og tradition. Hvad enten du står over for en større byggeopgave eller en mindre reparation er vi altid parat til at rådgive og vejlede dig til at finde en løsning, der både er godt håndværk, langtidsholdbar og som ser flot ud.

Vi tilbyder alle vores opgaver til konkurrencedygtige priser, og vores murere og håndværkere sørger naturligvis for at overholde alle leveringstider og deadlines.

Aeropak