U60 er en afdeling, der henvender sig til efterlønnere og pensionister, der tidligere har spillet og gerne vil blive ved at dyrke badminton på motionsplan, men vi optager også nybegyndere, som har fået bedre tid og ønsker at stifte bekendtskab med dette dejlige spil. Vi er i øjeblikket ca. 100 efterlønnere og pensionister som træner på vores formiddagshold.

Hallen er lukket i sommerferien fra den 1.6 til cirka 15.8. I denne periode mødes vi til petanque hver onsdag kl. 10-12 ved banen bag ved badmintonhallen, hvor vi selv medbringer kugler, kaffe m.v.

Vi har i øjeblikket ledige pladser på formiddagsholdene alle ugens dage kl.10-12. Mød op eller ring til U60-rådets formand Orla Jensen tlf. 51 28 48 58 evt. mail j_orla@outlook.com for yderligere oplysninger.

Træningsforløb:
Efter et mindre opvarmnings- og træningsprogram trækkes der lod om partner/modstandere til doublekampe. Ved afslutningen er der igen et træningsprogram, hvor man lærer at strække ud, for at undgå ømme muskler. Der er omklædnings- og badefaciliteter i hallen, ligesom der også er mulighed for at benytte et motionsrum med relevant udstyr.

Vi arrangerer hvert år i april og november egne lokale turneringer i vor egen badmintonhal med spisning, bankospil m.v.

Hvert forår arrangerer vi en endagstur i bus/biler, og i september arrangerer turudvalget fælles 3-dagestur i private biler med overnatning på hotel/feriecenter.

Arrangementet af ovenstående foregår gennem bestyrelsen, som hos os kaldes U60 udvalget.

Træningstider

Mandag kl. 10-12

Tirsdag kl. 10-12

Onsdag kl. 10-12:

Torsdag kl.10-12:

Fredag kl. 10-12:

Mød vores U60 badmintonfællesskab:

Nyt fra U60