Højbjerg Badminton Klub kåret som årets ungdomsklub i Badminton Midtjylland

Det var ikke kun Morten Bødskov, der blev kåret på Badminton Midtjyllands årsmøde i weekenden. Hele klubben blev faktisk kåret som årets ungdomsklub. Og det er vi stolte af.

 

Det er især det, at vi har gjort noget nyt for at knække den kedelige nedadgående kurve i medlemmer i især ungdomsafdelingen, at BD-Midtjylland mente, at den fornemme hæder skulle tilfalde Højbjerg. Vores samarbejde med de mange skoler, der er i vores nærområde har givet anledning til respekten.

 

Vi har således haft mere end 800 skoleelever gennem tilbuddet om at overtage idrætsundervisningen i flere perioder. Eleverne har fået 5 x kvalitets-badmintontræning i vores hal med gode ketsjere, rigtige fjerbolde og med dedikerede badmintonundervisere,.

 

Vi har også fået flere af de nye spillere sluset ind på vores ungdomshold, så vi nu har 22 hold i holdturneringen med i alt 123 spillere. Højbjerg er den klub i Danmark med næstflest hold, og vi kan med rette sige, at vi er en klub for både bredde og elite. Og børnene lærer at spille badminton i Højbjerg. For at anskue dette, så har enormt mange ungdomsspillere på forskellige niveauer indtil videre fået turneringssejre i åbne turneringer i denne sæson. Og spillernes turneringsaktivitet har betydet, at mange ungdomsspillere er rykket op fra en række til en anden i de forskellige rækker i U11, U13, U15, U17 og i U19. Ungdomsspillere i Højbjerg er således særdeles aktive både i holdkampe og i de individuelle turneringer.

 

Højbjerg er en klub med et stort aktivitetsniveau – det er vi glade for – det kræver meget af alle. Hæderen er en anerkendelse, som vi glæder os over, og vi nyder det – og så fortsætter vi ellers det store arbejde.

 

Bestyrelsen.