Julefrokost 2017

Så er det blevet tid til juletraditioner. Traditionen med julefrokoster er først opstået efter anden verdenskrig og i 50-erne kom man ind på chefens kontor juleaftensdag og fik et glas vin og en småkage, inden man gik hjem, men det har over årene udviklet sig til noget større.

Også hos U60 er det blevet sørme, det sandt, december og dermed også tid til julefrokoster. Det drejer sig om at være sammen og få noget godt at spise. Vi synger sange, både hyggelige, også morsomme og også nogle, der er mest sjove, når man har fået snaps og øl. Nogle af dem sang vi også sidste år, men det fortæller vi selvfølgelig ikke. Menuen er også ret traditionel; det er sild med karrysalat, stegte fiskefileter, flæskesteg m.m.

Derefter har vi haft pakkespil med medbragte gaver til en i forvejen aftalt værdi. Det giver altid anledning til morskab, særligt, når man kommer dertil, at man kan ”hugge” gaver ved hinanden.

Til slut er der flere muligheder, nogle spiser æbleskiver med gløgg, andre får kaffe med ris a la mande og småkager. Vi siger farvel og ønsker hinanden god jul.

Thorkild

Billederne er fra fredagsholdets julefrokost.