Kasper Dinesen suveræn vinder af Senior M-turneringen

Uden at afgive et sæt vandt Kasper Dinesen helt suverænt vores egen Senior M-turnering. I finalen gik det ud over klubkammeraten, Jesper Toft, der i sine indledende kampe havde haft en noget mere besværlig vej til finalen. Kasper vandt med sikre 13 og 12.

I ds var der anderledes kamp om 1. pladsen, dog ikke så meget i finalen, hvor Louise Jakobsen med meget flot spil havde kvalificeret sig ved i semifinalen at slå de sidste to års vinder, Iben Bergstein. Den hårde tresætskamp mellem de to klubkammerater havde åbenbart tæret så hårdt på kræfterne, at Louise ikke kunne veksle sidste års andenplads til en førsteplads. Anne Fuglsang fra Kolding vandt med 17 og 18.

Men godt hjulpet af Cecilie Sentow tog Louise revanche i dd, da de slog Malene Kæseler og Janne Kornum fra Ikast. En flot og overbevisende sejr med 21/11 – 21/17.

SU-formand, Christian Blittrup og Morten Bødskov gentog bedriften fra sidste år ved at spille sig i finalen. Desværre kunne de ikke stille så meget op mod Mathias M. Baskjær og Frederik Aalestrup fra Ikast. De vandt med 18 og 14.

Og endnu et Ikastpar tog hjem med en sejr. I mix vandt Susan Ekelund og Mikkel Kristoffersen over Emil Hybel og Emilie Aalestrup fra henholdsvis OBK og Aalborg Triton i tre sæt med 16/21 – 21/16 – 21/16.

Tidligere har Højbjergs Senior M-turnering været en af landets største. I kraft af vores egne dygtige spillere var turneringen også i år ganske stor, men det er en tanke værd for klubber og spillere over det ganske land at overveje, om de danske turneringer ikke i højere grad skal prioriteres fremfor at sende så mange spillere til små internationale turneringer. Tankevækkende er det da, at i denne weekend blev der spillet Wales Open med deltagelse af et stort hold spillere fra Danmark. En lang og sikkert også dyr tur over Vesterhavet for at spille en turnering, der nok giver international erfaring – hvad den så end kan bruges til – fremfor at være med til at sikre, at der fortsat er attraktive danske turneringer.

Ja, tænk lige over det, mens vi lykønsker alle vindere af vores turnering.