Kvartfinale mod Solrød den 20/3

Det første mål for for Liga-holdet i denne sæson er nået – kvartfinalen. Vi har grund til at være godt tilfredse med den præstation. Holdet kom noget skidt fra start, og skulle hente de nødvendige point igennem de lidt sværere kampe. Det lykkedes selvom de skulle helt hen til den sidste hjemmekamp i mod Værløse, hvor de fik den 4-2 sejr, som gjorde, at 8. pladsen i grundspillet var nået, og dermed kvalifikation til kvartfinalen for 3. år i træk.

Vi skal møde Solrød i to kampe om at komme i semi-finalen. Den 20/3, er det på hjemmebane, og vi håber på din støtte. Den 26/3 er det udebane, og det kan du følge på livestreaming – zibrasport.dk

Reglerne for kvartfinalen er følgende: Der spilles bedst af to kampe. Ingen GoldenSet i den første kamp, som så kan ende uafgjort 3-3. Vinder et af holdene den anden kamp med 4-2 er det hold samlet vinder og går videre til semifinale. Ender den anden kamp derimod også 3-3 spilles der et GS om den samlede sejr. I begge kampe stopper kampen, når det ene hold, når 4 sejre. Det kan således ende med, at der kun spilles 4 kampe i holdkampen.