Ny cafe i Højbjerg

Så kan vi endelige præsentere den nye cafe i Højbjerg og personen bag. Vi føler os heldige i Højbjerg med at flere har været interesseret i at komme ind og drive cafe i klubben. Og meget heldige med, at vi er blevet enige med Anders Fangel om at starte et samarbejde, som forhåbentlig rækker langt frem. Forudsætningerne er i hvertfald til stede – Anders er en meget sympatisk fyr, kok og tidligere badmintonspiller og hele familien elsker badminton, så det lover godt.

Vi glæder os til samarbejdet med Anders og hans team, og de sender denne lille hilsen til os alle sammen:

 

Kære medlemmer i Højbjerg Badminton Klub

Vi har igennem den sidste måned arbejdet hårdt på at kunne tage godt i mod jer i den nye sæson, og nu kan vi endelig se en ende på istandsættelsen og samtidig starten på et brag af en åbning. Vi håber at I vil kunne lide, hvad I ser og oplever.

Bistro 8270 hedder vi. Anders Peter Fangel, som også driver firmaet AP FOOD, er manden bag Bistro 8270. Anders kommer, sammen med sit kompetente og dygtige team, til at yde en rutineret, prima og gedigen service samt betjening for Højbjergs medlemmer – og andre gæster.

Anders har erfaring fra kendte restauranter i Aarhus og har endda også været i Frankrig for at undervise i kokkekundskaber.

Efter mange spekulationer, fravalg samt tilvalg, har vi også sammensat en menu til dagligdagen i klubben . En menu der tilfredsstiller den meget sultne, den lidt sultne og den lækkersultne. Alt sammen baseret på råvarer, der er nøje udvalgte og af høj kvalitet.

Arrangementer af en hver slags – konfirmationer, fødselsdage, klassearrangementer, aftenarrangementer, events og andre typer selskaber, store som små, formelle som uformelle – vil vi naturligvis også være værter for, og her kan vi sammensætte den menu, der passer dig.

Vi har også nogle fremtids overvejelser i baghovedet, såsom at åbne brødudsalg, takeaway samt kontantløse medlemskort til Bistro 8270. Og vi har endda flere ideer gemt i kokkeærmet.

Vi glæder os til at tage i mod jer i Bistroen til et fortræffeligt måltid eller blot et fremragende pølsehorn eller måske bare en kop dejlig kaffe.

Vi åbner den 14.8.2017

Åbningsfesten kommer der senere meget mere info om

Vi ses

Hilsen til alle fra Team Bistro 8270