Nyt tiltag i Højbjerg Badminton Klub

Højbjerg Badminton Klub tænker nyt: Blindebadminton – badminton med bind for øjnene🏸.

Sportschef Michael Kjeldsen udtaler om tiltaget at det er nødvendigt, fordi vi er så gode. Derfor synes vi det var nødvendigt at indføre et tiltag der udfordrer spillerne lidt ud over det sædvanlige, da vi nærmest vinder alle vores kampe, så for at sikre at vi hele tiden udvikler os og er i fremgang, er det altså nødvendigt.

Det foregår således at kampen spilles efter normale regler, men hvor alle er iført enten bind for øjnene, eller mørkelagte svømmebriller. Boldene er udstyret med en lille klokke, og på denne måde skærpes spillernes sanser endnu mere, og gør dem til bedre badmintonspillere. Vi har dog haft et par alvorlige hovedskader i double og mix hvor spillerne begge går efter bolden, men sportschef Michael Kjeldsen udtaler, at det også er med til at gøre spillerne mere hårdføre på den lange bane. 

Vi glæder os til at se hvad dette nye tiltag kan gøre for badmintonspillet på landsplan, og inviterer alle interesserede klubber til at kontakte Michael Kjeldsen eller Højbjerg Badminton for yderligere info.