Ove Møller er med i opløbet om fornem pris

Vores energileverandør, AURA-energi, har oprettet en ny pris, “Årets Energibombe”. Prisen gives til en person, som gør en ekstra indsats i en forening. Hvem er mere naturlig til at blive indstillet til sådan en pris fra Højbjerg Badminton Klub?

Ja, selvfølgelig: OVE MØLLER.

På trods af sin efterhånden høje alder og sit mere end 50-årige engagement fortsætter Ove ufortrødent med at klare alle mulige og umulige opgaver for vores klub. Derfor var det helt naturligt for os at foreslå Ove til den fornemme pris.

Og vi har netop fået at vide, at han er med i opløbet som en af de 5 sidste til at modtage prisen.

I den kommende tid vil AURA-energi fortælle om de 5 kandidater. Og alle kan være med til at afgøre, hvem der skal have prisen. I perioden den 15. marts til den 5. april har AURA Energis andelshavere mulighed for at stemme på den kandidat, som de synes skal være Årets Energibombe. Så gå ind på deres hjemmeside og send din stemme på Ove – https://www.aura.dk/om-aura/sponsorater/arets-energibombe/

Ove er ikke kun årets energibombe – han er for os årenes energibombe, og det skal han selvfølgelig hædres for med Aura Energi Årets Energibombe-pris.

Prisen er på 30.000 kr. – 5 til vinderen og 25 til foreningen, så styrk Oves (og Højbjergs) kandidatur.

Bestyrelsen.