Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub:
Bistro 8270 – nyt spisested i Højbjerg
Anders Fangel overtog ved sæsonstarten forpagtningen af Højbjerg Badminton Klubs café, som samtidig skiftede navn til Bistro 8270. Men Bistro 8270 er ikke kun en bistro, hvor klubbens medlemmer og gæster kan få lækker mad lavet fra bunden til fornuftige priser – nej, Bistro 8270 er faktisk en del af noget større i og med, at Anders Fangel sammen med sin far Lars Fangel også driver AP Food fra Jelshøjvænget 9 i Højbjerg. AP Food leverer firma frokoster, samt alt til erhverv. Herunder f.eks. mødeforplejning, frugt og arrangementer. AP Food leverer også alt til festen for private, inklusiv kokke, tjenere, service, borde, stole og meget mere.
Far og søn har store planer med Bistro 8270, som de håber ikke blot bliver omdrejningspunktet for Højbjerg Badminton Klubs medlemmer, men også et omdrejningspunkt i lokalområdet 8270.
Anders Fangel blev uddannet kok i 2013, men har allerede et temmelig pænt cv – for nu at sige det på underspillet jysk. Efter at han som 13-årig startede som opvasker, har han siden arbejdet i køkkenet på en række gourmet-restauranter i Danmark og Frankrig.
Kvalitet bliver også grundstenen på Bistro 8270 både hvad mad og drikke angår. Råvarerne er lokale og altid friske, og der er hver dag en ’Dagens ret’ til 60 kr. – hjemmelavet og lavet fra bunden med den kærlighed, som en dedikeret kok omfatter sit håndværk med.
Standarden bliver ganske enkelt høj, når man tager i betragtning, at der tale om en bistro i en sportshal.
Der vil også blive satset på mad ud af huset som en del af konceptet, ligesom man planlægger temaaftener med eksempelvis vin-, øl-, whisky- og romsmagning.
I Højbjerg Badminton Klubs bestyrelse er der stor tilfredshed med den nye forpagter og det nye koncept, og Anders og Lars Fangel forventer at være i klubben mange år.
Yderligere oplysninger kan fås hos:
- Anders Fangel, tlf. 4064 1429
- Lars Fangel, tlf. 4011 6930