Sct. Martin d. 8. november 2017

Onsdag d. 8. november afholdt U60-rådet sit efterårsstævne med 44 deltagere, hvor der trækkes lod om makkere, så de ”stærke” fra tirsdags- og torsdagsholdet hver trak en ”svagere” fra de øvrige hold. Det gav nogle spændende kampe og megen grin og morskab. Morten bisp må have frydet sig i sin himmel over de mange tæsk, gåsefjerene fik.

Efter et par timers ”hårdt” arbejde ledet af Mogens var der frokost hos Anders, som serverede al verdens lækre retter. Vi var 53, der spiste med.

Derefter var der bankospil med gode gevinster, der var givet fra forretninger i vores lokalområde, Holme, Kridthøj, Rosenvangsalle, Rundhøj og Oddervej. Orla rettede en tak til alle sponsorerne. Efter 6 spil var der kaffepause, hvor der blev solgt 4 kinesiske lotterier også her med mange fine gevinster. Herefter afsluttedes dagen med 6 spil mere.

Stor tak til U60-rådet, Lissie, Karen, Anny og Orla for deres arbejde med at samle sponsorgaver ind til glæde for os andre og også tak til Ove, fordi han var så god til at råbe op.