Shoppen er åben for efterbestilling af klubtøj i sæson 2018/19

Sidste sæson fik vi nyt klubtøj, så dette er blot en mulighed for at efterbestille, hvis tøjet er blevet for lille, eller hvis man fx er ny i klubben.

Klubtøjet udskiftes hvert andet år, og sidste frist for bestilling i shoppen er fredag den 21. september 2018. Der bliver kun bestilt den ene gang i indeværende sæson, så det er vigtigt at få bestilt klubtøj til dit barn nu.

Der er desværre ikke mulighed for at prøve tøjet i denne omgang, men spørg andre klub- eller holdkammerater om du kan prøve deres 🙂 Husk at der er både drenge- og pigestørrelser at vælge imellem,  og mange drenge har valgt at bestille pigestørrelser, da de er mindre og smallere.

Når bestillingen er lukket, laves en samlet bestilling til Yonex. Når tøjet kommer fra Yonex skal det pakkes i jeres bestillinger, og sendes herefter samlet til tryk. Det betyder, at man skal forvente nogle ugers leveringstid efter 21. september, men det skulle gerne være klar inden de første holdkampe.

Klubbens sponsorer vil fremgå på tøjet sammen med klubbens logo og evt. valgt navnetryk.

Har du spørgsmål vedr. tøjbestilling til dit barn, er du velkommen til at ringe til Marianne Østergaard Christensen, tlf. 20 20 80 55.