Stævne for Minitonfamilier 7. april 2018

Lørdag den 7. april  gentages sidste års store succes med et lukket Miniton stævne, hvor vi introducerer nybegyndere (børn og forælde) til stævnedeltagelse, som jo er en stor del af badmintonlivet. Stævnet er kun for de spillere, der regelmæssigt deltager på Minitontræningen samt de, der er startet på Miniton for nylig. Stævnet gennemføres som alle andre stævner, men med ekstra fokus på de trygge og kendte rammer.

Stævnet begynder kl. 9.30, og fortsætter indtil vi har kåret en vinder i rækkerne single samt double – kom gerne i god tid inden stævnestart. Man kan tilmelde sig i både double og single. Vi regner med at være færdige midt på eftermiddagen.

Doublemakkeren kan være samme køn eller modsat, og jeg hjælper gerne med at finde en doublemakker ved behov. Efter evaluering af sidste års stævne udelader vi voksen/barn rækken i år, da det sidste år trak stævnet i langdrag.

Tilmelding foregår ved at udfylde sedlen på opslagstavlen i klubbens forhal – senest 4. april – og det er gratis at deltage.

Det I som forældre skal overveje er, om I tror jeres barn vil have fornøjelse ved at deltage, og ikke hvorvidt man kan overskue regler og i øvrigt ramme bolden et vist antal gange osv. Der vil være en voksen / hjælper på hver bane, som hjælper med at holde styr på point og regler.

Deltagelse er gratis, og vi håber selvfølgelig på stor opbakning fra jer Miniton’er.

Alle spørgsmål om stævnet – ring til mig på 20 75 56 20 – håber vi ses den 7. april.

/Ebbe