Stor mulighed for Alexandra Bøje

Der har været mange gisninger – og i dag blev det så besluttet: Verdenklassespilleren med et alenlangt cv, Joachim Fischer, skal spille sammen med vores Alexandra Bøje.

Aldersforskel: 21 år.

Erfaringsforskel: Tja, det siger nærmest sig selv. Men under alle omstændigheder er det en fantastisk mulighed for Alexandra til at træde op på den helt store scene. I første omgang bliver det for et halvt år, inden parrets præstationer skal evalueres. Første optræden er til German Open og herefter gælder det All England og Orleans Masters.

Det er en kendt sag, at Joachim Fischer gerne vil spille sammen med piger, der passer deres net. Vi ved jo fra adskillige ligakampe, at det netop er en af Alexandras spidskompetencer. Og med det kæmpe talent, Alexandra er, så er valget logisk. Alexandra har en unik evne til at spille nettet, ligesom hendes spilforståelse sin unge alder til trods er meget modent. Det bliver spændende at følge parret i de kommende turneringer.

Men – men – men – omvendt efterlader jo Mathias Bay-Smidt i en lidt træls situation. Sammen med Alexandra har de netop vist, at de er på vej frem. Senest vandt de Czech Open i efteråret, og som par er de oppe som nr. 80 på verdensranglisten.

Mathias fortsætter sit makkerskab i Hd med Frederik Søgaard – og så er han i den kommende tid sat sammen med Rikke Søby Hansen fra Greve i Md. Selvom Mathias kommer til at spille på et lidt lavere turneringsniveau, er hans talent og vilje til at arbejde for sagen stor. Og vi er sikre på, at han med sin positive tilgang til sin sport vil udvikle sig sammen med Rikke Søby.