Succes-tur til DMU

Tre super gode DMU dage for HBK ungdomsspillerne i Grindsted er nu veloverstået. Det har været en fantastisk klubtur, hvor der er blevet grint, grædt, kæmpet, svedt og hygget både indenfor og udenfor banen.

Sportschef Michael Kjeldsen udtaler: “Det er en meget stolt sportschef, som kan se tilbage på et DMU. Højbjerg var med sine 73 spillere den klub af alle, der havde flest spillere til DMU. Herudover var der 10 trænere/spillere, som havde valgt at støtte op og coache spillerene hele weekenden. Et stort antal forældre sørgede for, at praktikken gik op i en højere enhed. Det er en fornøjelse at se, hvordan spillerne hygger sig sammen uden for banen og giver den “fuld gas” med ketcheren inde på banen.

Med 36 medaljer – 12 Guld, 8 Sølv og 16 bronze – bliver vi 2. bedste klub efter Københavns Badminton Klub. Skal vi ikke se om vi kan slå dem næste år? Højbjerg har utrolig mange spillere med i U9, U11 og U13, og det er utrolig dejligt at se, men jeg vil gerne opfordre mange flere spillere i U15 B, C og D samt i U17/19 A, B ,C rækken til at deltage fremover. I disse rækker er vi stort set ikke repræsenteret.

Fra ungdomsudvalget vil vi også gerne nævne, at det var skønt at se, at klub- og fællesskabsfølelsen også var at mærke – til trods for at børnene var fordelt i mange haller i Grindsted-området,. Alle – både store og små, unge som gamle – tog sig godt af hinanden. Mange forældre hjalp til, og uden frivilliges hjælp kan en sådan tur slet ikke lykkes.

Ungdomsudvalget og Michael Kjeldsen vil derfor gerne takke for alles deltagelse. Vi glæder os meget til næste års DMU, som holdes i Vejen. Vi håber, at der også til dette DMU vil være stor opbakning og deltagelse af endnu flere HBK ungdomsspillerne.

Lidt fotos – bla. lånt fra facebook: