Vi gjorde det

Med en sejr på 4-2 over Værløse lykkedes det Højbjergs ligahold at kvalificere sig til medaljeslutspillet, som starter med kvartfinaler den 20/3 og 26/3. Det var en meget tæt hvor vi kom rigtig godt fra start med en føring på 3-1. Derefter skulle det blive meget spændende og intenst, men holdet viste stor moral og sammenhold under hele kampen, hvilket gjorde udfaldet.

2 kvartfinaler – hjemme den 20/3 og ude den 26/3 – venter nu, og det skal blive spændende at se hvem modstanderen bliver.

Det står imellem Skovshoved, Solrød Strand, Vendsyssel eller Aarhus AB, da det er de 4 hold der får lov til, i den nævnte rækkefølge, at vælge, hvem de vil møde i kvartfinalerne. De indtog de første 4 pladser i grundspillet, og kan frit vælge mellem Team Skælskør-Slagelse, Greve, Gentofte og Højbjerg – Odense OBK og Værløse skal spille Ligakvalifikation. 
Skovshoved, Solrød Strand, Vendsyssel og Aarhus AB skal have indsendt deres ønske om, hvilken kvartfinalemodstander de vil have senest torsdag d. 14. december kl. 09.00.
Vi vender tilbage på denne kanal den 14/12 med information om hvem det blev og hvordan medaljeslutspillet afvikles