Opd: Asger har inviteret holdet på weekend

Som de fleste allerede ved, var Asger Skotte Lippert nomineret til Årets Kammerat i Boksen i Herning i starten af januar. Her vandt han 10.000 kr., der skulle bruges til en tur sammen med holdkammeraterne. Asger har inviteret de 2 U15A 4+2 hold + reserver+trænere på weekend i Skallerup Klit, hvor der bl.a. skal badmintontrænes, bades i badeland og ellers megahygges. I ønskes alle en supergod tur i juni.


Opd. dec 16:

Asger Skotte Lippert er videre i nomineringen til Årets Holdkammerat

Asger er udvalgt til at gå videre som en af de sidste tre kandidater til Årets holdkammerat. Han er også inviteret med til Gallashow i Boxen i Herning i januar sammen med hold og familie. Vi er så stolte af dig Asger – godt gået. Læs mere her.


Asger er blandt 194 andre nominerede børn i hele landet nu blevet udvalgt til at være blandt de sidste 10 kandidater til Årets holdkammerat og Årets Fiduspris, indstiftet af Nordeafonden og DIF. Det betyder at Asger er med i konkurrencen om kr. 100.000 til en idrætsrejse for hele hans hold!

Omkring den 1. december udvælges tre af de ti kandidater så til at gå videre til Gallashowet i Boxen i Herning 7. januar 2017. Hovedpræmien er som sagt 100.000 kr til en idrætsrejse for hele holdet. De to andre modtager 10.000 kr. hver til en social aktivitet for hele holdet.

Alle som kender Asger ved godt hvorfor han er en oplagt kandidat. Men send ham gerne en hilsen på facebo
ok, og stik ham en High-Five✋🏻når du ser ham i hallen.

Læs mere her.