Ungdom: Hvor mange gange vil du træne næste sæson?

Vi er i fuld gang med at planlægge næste sæson. For at kunne lave træningsgrupper, har vi brug for at vide, hvor mange gange jer ungdomsspillere ønsker at træne om ugen.

Udfyld venligst nedenstående – senest 5. juni – med det ønskede antal træningsgange m.m.

Vi kan desværre ikke love, at man får opfyldt sit ønske, men vi prøver selvfølgelig at få det til at gå op, så alle får sine ønsker opfyldt.

Sidst i juni kommer der en tilbagemelding med træningsgrupperne. Her medfølger også info om endelig tilmelding og betaling via badmintonpeople.dk.

Dette er derfor ikke en endelig tilmelding, hvor der skal betales – men blot en tilkendegivelse af spillernes ønsker til efter sommerferien. Det er dog bedst, at man ikke skifter mening ift. planlægningen af træningsgrupperne.

Ved evt. udmelding – send en e-mail med fulde navn til info@hojbjerg-badminton.dk

Kontingent 2019/2020 – ungdomstræning antal træningsgange pr./uge:

1: 1.500 kr.
2: 2.000 kr.
3: 2.500 kr.
4: 3.000 kr.
5: 3.500 kr.

Tag evt. fat i Michael Kjeldsen på sportschefen@hojbjerg-badminton.dk), hvis der er spørgsmål.


Klubben har brug for DIN hjælp til den kommende sæson

Vi vil også gerne vide, om du vil være med til at spille holdkampe næste sæson, og en hel masse andre ting, så tak fordi du udfylder hele formularen herunder. Vi ved godt der er meget…

Langt de fleste forældre har i forbindelse med tidligere tilmeldinger sagt ja til at ville hjælpe. Vi har nu et konkret behov for, at du melder dig på banen, hvis du har mulighed for det.

Din hjælp kan bidrage til, at næste sæson kommer på skinner, så vores børn og unge fortsat kan få gode oplevelser i klubben.

Det kræves ikke, at du selv har spillet badminton eller har viden om det. Ved hver opgave vil der altid være en overordnet ansvarlig fra UU.

I forbindelse med sæsonstart vil du høre nærmere fra UU, hvis du krydser ja til opgaverne. Er der ikke nok forældre, som siger “ja”, går vi videre til “måske”.  

Udfyld venligst alle nedenstående felter med ønsker og tilsagn om frivillig hjælp – tak:

I løbet af en sæson har klubben ca. 12 holdkampsweekender. Vi har brug for forældre, som vil tage ca 1-2 holdkampsvagter i løbet af sæsonen.
En vagt består af ca. 4 timer på en lørdag eller søndag. Opgaven er at være i hallen under holdkampe - fortælle hold, hvilke baner de skal spille på, have overblik over banerne og sørge for at holdene overholder tidsplanen for dagens holdkampe.
Undervisning/intro gives. Nærmere datoer - vagtplan aftales i september/oktober 2019.

Være i stævneudvalg, hvor der arrangeres og afholdes to U13 turneringer i Højbjerg badminton klub den 14. og 15. december 2019 og 15. og 16. februar 2020. Der er brug for hjælp til planlægning op til stævnerne (eks. bestille pokaler) samt være i “buret” i forbindelse med afvikling. Kendskab til cup2000 forventes ikke, men kan være en fordel. Vi ser gerne, at du kan deltage på minimum en af stævnedagene.

Vi skal have nyt klubtøj til næste sæson. Opgaven består i at være tøj-vagt oppe i klubben, hvor medlemmer/forældre kan se/prøve tøjet på udvalgte eftermiddage i august/september 2019. Evt. hjælp til udlevering.

Vi har brug for hjælp af en IT- wordpress-kyndig, der også kan skrive lidt tekst. Arbejdet med hjemmesiden skal sammen med eventudvalget, hvor der eks. skal ske indrykning af nyheder samt håndtering af shoppen. Dette er et arbejde, som du kan gøre hjemmefra.

Være i eventudvalg, hvor udvalget vil stå for planlægning og afholdelse af arrangementer, fx natminton, juleafslutning og fællesspisninger. Det er ikke et krav, at du er med til at arrangere alle arrangementer, men det forventes, at du er med på 1-2 arrangementer i løbet af sæsonen - enten på selve eventdagen eller i forbindelse med forberedelserne.


//Sportschef Michael Kjeldsen & UngdomsUdvalget (UU)