Endnu en særdeles vellykket Senior M-turnering

Højbjergs mangeårige turneringsleder, Ove Møller, var et stort smil under hele Senior M-turneringen. Et rekordstort antal spillere – 129 – og en velorganiseret trup af frivillige gjorde, at vi ved turneringens afslutning kunne konstatere, at stævnet blev særdeles vellykket.

Sportsligt blev det også en god turnering for Højbjergs spillere. På hjemmebanen fik vores spillere sat et gevaldigt aftryk på turneringen. Vi havde spillere med i alle i finaler.

I hs. viste Karan Rajan Rajarajan, at han er en dygtig spiller, selvom han måtte se sig slået af den altid velspillende David Kim Kristensen fra Aalborg Triton med cifrene 21-13, 21-9img_0059

Og hvor var Kasper Dinesen i den sammenhæng? Tja, han tabte noget overraskende til en ung udfordrer i klubkammeraten Mickey Lykkegren, der forlod turneringen til Adrian George som i semifinalen tabte til David Kim Kristensen.

Det var ikke en overraskelse, at Iben Bergstein skulle spille finale i ds, men det var en gedigen overraskelse, at modstanderen blev Louise Jakobsen. Louise, der normalt spiller på vores 3. hold, slog på sin vej til finalen bl.a. Trine Villadsen, AB’s ligasingle-spiller, og i semi’en sendte hun Line Fleischer ud af turneringen. I finalen var Iben en for stor mundfuld, og hun genvandt sit mesterskab med cifrene 21-14, 21-17.

 img_0054

Hd blev et rent Højbjergopgør. Martin Faaborg og Oliver Leydon-Davis var ikke overraskende det ene par. Lidt mere spektakulært var det, at klubbens spillende SU-formand, Christian Blittrup, kunne trække liga-drengen, Morten Bødskov, frem til en finalekamp. Kampen resultat blev 21-19, 14-21, 18-21.

 img_0066

Dd. blev også et rent Højbjerg-opgør. Nanna Vestergaard og Line Nørgaard var oppe imod Gabriella Bøje og Cecilie Sentow. De driftsikre ligapiger, Nanna og Line kunne trække sig tilbage som vindere med cifrene 21-11, 21-10.

img_0060

I mix. var der tre spillere fra Højbjerg med. Søstrene Bøje på hver sin side af nettet, Alexandra med ligamakkeren, Mathias Bay-Smidt, og Gabriella med sin vante makker Nicklas Mathiasen fra Aalborg Triton. Alexandra og Mathias viste igen overbevisende takter ved at vinde med 21-11, 21-15.

img_0053

Det er godt at kunne konstatere, at der fortsat kan være godt gang i de danske Senior M-turneringer. Stemningen til vores 2016-udgave var i orden – så tak til alle spillere og ledere.

Lars Kaack