Pressemeddelelse: Mere modvind i vente

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub:

 

Efter at Højbjerg i ugens første kamp ude mod Vendsyssel blev blæst omkuld med et 1-5 nederlag, skal holdet i ugens anden kamp forsøge at rejse sig på hjemmebane mod Solrød Strand. Trods hjemmebanefordelen skal man nok realistisk set forvente at komme i modvind. Solrød Strand kommer med selvtillid, efter at de slog Aarhus Badmintonklub 4-2 i ugens første kamp og i øvrigt ligger på en fin femteplads med 8 point, mens Højbjerg på ottendepladsen har 3 point.

På begge mandskaber er der ændringer i forhold til tirsdagens kampe. Morten Bødskov er rykket over i mixeddouble, hvor han sammen med Alexandra Bøje skal møde Theis Christiansen og Maja Rindshøj. Mathias Bay-Smidt er rykket fra mixeddoublen til herredoublen, hvor han sammen med debutanten Oliver Leydon-Davis møder Filip Myhren og Alexander S. Bond. Begge disse doubler tegner til at blive ret lige, men Højbjerg er bestemt ikke uden muligheder.

Hos Solrød Strand er danmarksmesteren Rasmus Fladberg efter en tur i herredouble tilbage som 1. herresingle, hvor han møder Kasper Dinesen i en kamp, der umiddelbart forekommer meget lige. I 2. herresingle møder unge Jesper Toft Solrød Strands Felix Burestedt, der i tirsdagens kamp var i 3 sæt mod AB’s Anders Antonsen, og så er niveauet ligesom sat.

I damesingle møder Emilie Juul Møller Solrød Strands tidligere danske mester Mia Blichfeldt, hvilket tegner til at blive en stor mundfuld for Højbjerg-spilleren. Damedoublen Line Nørgaard og Nanna Vestergaard kommer formentlig også på hårdt arbejde mod Sandra-Maria Jensen og Lena Grebak, men ligesom i de andre kampe kan fight og tro på tingene flytte marginalerne over på Højbjerg-spillernes side.