Nekrolog – Inger Martin

3558047-inger-martin---rs-jubilum--Det er med stor sorg, at vi har fået at vide, at Inger Martin efter længere tids sygdom, lørdag d.27.02.2016, stille er sovet ind i en alder af blot 68 år.

Inger var igennem mere end 30 år en aktiv og populær personi klubbens liv, først som spiller, men senere og i høj grad som leder i klubben, såvel i forbindelse med ungdomsarbejdet som i Spillerudvalget, hvor hun i mange år satte sit præg på klubbens liv. Ingers aktivitet og tilstedeværelse i klubben var altid præget af et højt energiniveau og en begejstring og hun satte sit store præg på sine omgivelser, kort sagt var Inger et livstykke. Med Ingers aktivitetsniveau fulgte også meninger og holdninger og vi er mange der har haft gode og lange diskussioner med Inger, dog altid i en god tone og med efterfølgende enighed om hvordan eventuelle problemer skulle takles.

 

Inger var et udpræget konkurrencemenneske og hun opnåede i sine første år i klubben at spille på klubbens 2. hold mens datteren Camilla spillede på 3. holdet. De fleste aktive år blev dog brugt på klubbens veteranhold, hvor Inger i mange år var en solid mixed- og damedoublespiller, i begge rækker helst ved nettet, hvor hun, i engelsk doublekvalitet styrede nettet og overlod det til makkeren at slå boldene i gulvet fra baglinjen. Sideløbende med hendes deltagelse på veteranholdene var Inger som nævnt en skattet leder i klubben og hun nåede i mange år at være med på Fanølejrene og deltog som aktiv leder, ud over det daglige arbejde i Spillerudvalget, i en række af klubbens større arrangementer, som f.eks. Danish Open 1989 og 1993, samt DM i 2000.

Du vil blive savnet Inger og vore tanker er lige nu hos Sille, Camilla og Ken.

Ære være Inger Martins minde

Højbjerg Badminton Klub