Pressemeddelelse: Anders Skaarup vender tilbage til Højbjerg

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub:

For fem år siden hentede Michael Kjeldsen som sportschef for Team Skælskør-Slagelse Højbjerg Badminton Klubs dengang største profil Anders Skaarup Rasmussen over til den sjællandske klub. Sidenhen er Michael Kjeldsen blevet sportschef i Højbjerg, og nu gør han ’skaden’ god ved at hente Anders tilbage til den klub, hvor han gennem 10 år fik sin badmintonopdragelse og oplevede mange succeser.

”Ja, jeg trak i sin tid Anders væk fra Højbjerg, men det glæder mig utrolig meget, at jeg nu med gode sponsorers støtte kan hente ham hjem igen,” siger Michael Kjeldsen, ”Anders er en verdensklassespiller og samtidig en holdspiller, og han kan forhåbentlig hjælpe Højbjergs ligahold op på det næste niveau, så vi i den kommende sæson bliver et midterhold.”

Lige så glad Michael Kjeldsen er for igen at få Anders Skaarup i spillerstaben, ligeså glad er Anders for at komme ’hjem’, selv om fortsætter på landsholdstræningen i Brøndby og også bliver boende i Københavnsområdet.

”Jeg glæder mig til igen at spille for Højbjerg, hvor min rolle – udover at spille – også med den erfaring og rutine, som jeg efterhånden har, bliver at hjælpe holdkammeraterne til at blive bedre,” siger Anders Skaarup, ”og jeg glæder mig også til at vende tilbage, fordi jeg kender klubånden og rigtig mange mennesker i Højbjerg Badminton Klub.”

At det er en verdensklassespiller der vender tilbage til Højbjerg, afspejler Anders Skaarups og hans makker Kim Astrups aktuelle placering som nr. 12 på verdensranglisten i herredouble. Den placering kan endda nå at blive forbedret, inden Anders tiltræder i Højbjerg Badminton Klub på en et-årig kontrakt i sæsonen 2017/18.

Herredouble er omdrejningspunktet i Anders Skaarups karriere, og man kan forvente, at det også er her han primært skal gøre fyldest på Højbjergs ligahold. Men mange husker ham sikkert som en glimrende mixeddoublespiller tilbage i Team Aarhus-tiden, og han kan stadig begå sig på højt niveau i den kategori.

Kontraktunderskrivelsen vil i øvrigt finde sted torsdag d. 2. feb. kl. 18.30 i Ceres Park Arena i forbindelse med DM. Anders Skaarup får ved samme lejlighed overrakt sin nye HBK-klubtrøje.