Fælles værdier skaber succes

Højbjerg bygger badminton sporten op via massiv og målrettet arbejde fra ungdomsårene til senior elite. Resultaterne af anstrengelserne bærer frugt og vi ser nu en klub i god og kontrolleret vækst.

ATM Towers bygger tårne for telecommunication og er en af de største af sin art i Myanmar, ATM har den største markeds andel – mere end 40% – målt pr antal byggede installationer.

Kommunikation er vigtig og for udvikling en nødvendighed.

Overstående kommer fra Jens Christian Langhoff, ATM Towers

Igennem de seneste 3 år har ATM Towers været hovedsponsor i Højbjerg Badminton Klub.

Højbjerg og ATM Towers har meget sammenlignelige værdier og det har gjort det nemt og succesrigt at være partnere.

I ungdomsafdelingen har ATM Towers’ støtte specielt hjulpet med at få endnu flere børn til at spille badminton og dermed bruge deres tid på noget så fysisk aktivt som badminton. Herudover får de kammerater og lærer at blive sociale og ved hvad sammenhold er, og hvor vigtig den enkelte er i en sådan sammenhæng.

I seniorafdelingen har sponsorstøtten specielt hjulpet til med at sikre, at vi har fået nogle pladser besat med vindere. Egen avl er vores mål for udviklingen, og vi har kunnet holde på egne spillere, således at de ikke længere bare flytter til københavnske klubber, når de bliver rigtig gode. Herudover har vi endda også trukket Anders Skaarup Rasmussen tilbage til Højbjerg. Kan vi fortsætte denne udvikling de næste 2-3 år, vil de københavnske klubber få hård modstand – endda meget hård modstand.

Tak til ATM Towers for uvurderlige hjælp i vores udvikling af klubben.

Med venlig hilsen
Michael Kjeldsen

/april 2018