Synlige forandringer inde som ude

Bestyrelsen havde indbudt til arbejdsdag, lørdag d. 16. april. Og resultatet af anstrengelserne er synlige både i og uden for hallen. Gammelt ragelse og ubrugelige og utidssvarende møbler blev kørt på lossepladsen eller til genbrug, der blev gjort klar til at male i hall’en, og ned i hele hallen under sæderne og i massagelokalet blev der shinet op med ny maling. I løbet af den kommende uge vil Per Bødskov sørge for, at hall’en og mødelokalet på 1. sal står nymalet.

Udenfor blev der i ugen op til arbejdsdagen fældet en masse buske og grene blev savet af træer og buske. På dagen blev der gået hårdt til flere af de træer, der efterhånden har taget al lyset i caféen, og som har svinet taget gevaldig meget til. Resultatet er tydeligt: Hallen er dukket op fra sin skyggetilværelse bag de store træer, og man kan fra Hjulbjergvej igen se ind i caféen og ned i hallen og måske føle sig inspireret eller bare nysgerrig og slå et smut indenom og se, hvad der foregår.

Alle de fældede buske og træer efterlod store bunker af grene, og hvad gør man så lige af sådan nogen? Kører i pendulfart til lossepladsen, næh, vi lejede en flismaskine, der mest af alt mindede om en gammeldags grønthøster – sådan en som man kunne se på markerne på landet for 20 – 30 – 40 år siden. Og den var voldsom effektiv og omdannede grenene til det fineste flis.

En hårdtarbejdende bande af medlemmer, vi var vel en 15 – 20 stykker, knoklede på fra kl. 9.00 – 16.00. Stine havde mad og drikke klar, så alle kunne gå til stålet. Fik vi noget fra hånden? Ja, det gjorde vi da. Kom selv og se!