Special Olympics-stævne i København

Højbjerg vandt næsten alle rækker ved Special Olympics-stævne i København.

– og 4 højbjergspillere er udtaget til stævnet European Special Olympics i Warszawa i 2010.

 

Lørdag d. 31.10.09 var Højbjerg Badminton inviteret til et stævne i København. Stævnet var samtidig udtagelse til badmintonholdet, der skal til European Special Olympics i Warszawa i september 2010, hvor Danmark har fået tildelt 6 pladser (3 damer + 3 herrer).

Spillerne havde glædet sig meget og trænet flittigt som sædvanlig, da det er en af de få muligheder de har for at komme ud og spille mod andre klubber.

Højbjerg var stærkt repræsenteret, idet vi stillede med 10 spillere (ud af de 19 som var tilmeldt i alt) samt adskillige forældre/ledsagere som en ivrig supportgruppe. Vi tog af sted tidligt lørdag morgen i private biler og mødte til stævnet i god tid til at nyde de medbragte madpakker inden stævnet startede med fælles opvarmning.

Der er brug for mange frivillige til sådanne stævner og det er heldigvis ikke noget problem at skaffe hjælpere fra de deltagende klubber. Desuden stillede Gentofte Badmintonklub med 2 elite-piger som frivillige hjælpere.

Spillerne blev delt op i puljer/rækker alt efter styrke, så alle kunne få nogle lige kampe.

Alle var meget spændte og glædede sig til at komme i gang. Det blev til mange spændende kampe og allerede i første runde måtte flere ud i 3 sæt. Der blev kæmpet, pustet, bandet og jublet. Der blev ”danset” mange kreative sejrsdanse og der blev grædt…

Nogle af puljerne var tætte og man måtte ned og tælle ikke blot sæt men bolde for at finde vinderen.

Resultatet blev at Dan vandt herrernes pulje 1, Rasmus O. vandt herrernes pulje 2 – med Nicklas på en anden plads. Bettina vandt damernes pulje 1 – med Winnie på en anden plads. Og endelig vandt

Maja damernes pulje 2.

Derudover leverede Søren, Jens, Martin, Michael også en flot indsats med fine placeringer i puljerne.

De udtagne til Special Olympics i Warszawa er: Dan, Bettina, Nicklas og Maja fra Højbjerg. De skal af sted sammen med Carina fra KIFU og Christoffer fra Hørsholm. Tillykke til dem!!  

Vi er sikre på, at de 2 trænere Søren Fyn og Katharina, der ikke kunne være med i Kbh. på grund af holdrunde, er rigtigt stolte over de opnåede resultater.

Hanne Stougaard.

2e5873c98525581c465e16c4cf2fc572

e244aa7e3e89b87620284418ac2b078e